Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’nın Kadın dizisinden başka bir projesi daha var!

Seray Kaya’nın Kadın dizisinden başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Şirin karakteri ile büyük başarı kazanan, kariyerinde sıçrama yaşayan Seray Kaya, yeni yıla yeni bir heyecan ile giriyor.

Ünlü oyuncu, 17 Ocak’ta vizyona girecek olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli filmde başrolde yer aldı.Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın imzasını taşıyan filmde iddialı bir kadro var. Yapımda Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmi̇oğlu, Ebru Özkan, Serdar Gökhan ve Seray Kaya gibi isimler yer alıyor.

Seray Kaya,instagram hesabından filmin afişini paylaştı ve hayranlarına vizyon tarihini hatırlattı. Ünlü oyuncunun filmdeki performansı merak konusu oldu.

İlk sinema projesi olması nedeniyle de bu yapım Seray Kaya için büyük önem taşıyor..

İşte Kaya’nın paylaşımı:

17 Ocak ‘ta sinemalarda.. ☘️

Seray Kaya'nın Kadın dizisinden başka bir projesi daha var! 7

Sezonun en iddialı filmleri arasından yer alan ve 17 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filminin ana sponsoru ise Birevim oldu.

Mora’dan Tuna’ya ve Roma’ya kadar her zalim krala adaletin kılıcı olduklarını öğreten, Fatih Sultan Mehmet’e ölümüne bağlı casusluk teşkilatının en uçtaki pençeleri akıncıların hikayesini anlatan ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ Türkiye ile birlikte ABD, Kanada, Brezilya, Meksika, Avustralya, Japonya, Güney Kore, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Rusya, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya, Malezya, Katar, Azerbaycan ve Kazakistan gibi dünyanın farklı ülkelerinde gösterime girecek.