Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü şanssızlığından sonra Tolgahan Sayışman’ı beklemeyin, artık dizilerde zor görürsünüz!

Şeref Sözü şanssızlığından sonra Tolgahan Sayışman’ı beklemeyin, artık dizilerde zor görürsünüz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, geçen sezon TRT1 ekranında Şampiyon isimli diziyle izleyicilere bir boksörün yaşamından kesitler sunmuştu. Oyuncu, bu sezona ise Şeref Sözü isimli diziyle iddialı başladı ama reyting sorunları nedeniyle Show TV’nin dizisi 4. bölümde final yaparak bitti.

Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz gün ticarete atılacağının haberini vermişti. Tekstil ve inşaat alanlarında yeni oluşumların içinde olacağını ve bir süredir de buna hazırlandığını belirten oyuncu, acaba dizileri bırakacak mı? İşte bu soru izleyicilerin kafasında yer edinmişti.

Tolgahan Sayışman, yanıt bekleyen hayranlarına hem ticarete atılma konusunda hem de oyunculuk konusunda net mesajlar verdi. Oyuncu, liseden sınıf arkadaşının 20 yıldır tekstil işinde olduğunu ve ona ortak olduğunu söyledi. Sayışman, “Bir marka yarattık ve online’dan satışa başladık. Çok da güzel geri dönüşler aldık, işi büyütüyoruz şimdi” diye konuştu. İnşaat konusunda da çok sevdiği bir müteahhit arkadaşının şirketine ortak olduğunu anlatan oyuncu, Göktürk’te 40 daireli residansa ve 14 tane villalık iki projeye başladıklarını anlattı.

Bayrampaşa Spor Kulübü’nü de arkadaşları ile birlikte satın aldıklarını ve Asbaşkanlığını yaptığını belirten Tolgahan Sayışman, çekimlerden dolayı kulübü uzaktan takip ettiğini, ancak artık daha fazla içinde yer alacağını ifade etti.

“Bu yoğunlukta artık oyunculuk geri planda kalacak” diye konuşan Sayışman, hayranlarına da üzücü haberi vermiş oldu. Oyuncu, televizyona uzun bir süre ara vereceğini ama dijital için bir projenin hazırlandığını ve onda yer alacağını da ifade etti.

Çok yoğun olduğunu ve İstanbul dışına sürekli çıktığını anlatan oyuncu, bu yoğunlukta oyunculuğu geri plana attığını net bir şekilde anlattı.