Ana sayfa Dizi Haberleri Şeref Sözü’nün İsra Adabeyli’si Sude Güler’e adeta piyango vurdu!

Şeref Sözü’nün İsra Adabeyli’si Sude Güler’e adeta piyango vurdu!

tarafından ker_def

Sude Güler, kariyerinin en önemli rollerinden birisini Şeref Sözü dizisiyle birlikte elde etti. Tolgahan Sayışman ile başrolde yer alma şansı yakalayan oyuncu, İsra Adabeyli karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek. Oyuncu adına bu karakter kariyerinin dönüm noktalarından birisi olmaya aday… Oyuncu daha önce Mayıs Kraliçesi ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştı. Güler, Keşif isimli filmde de rol almıştı.

Show TV’nin merakla beklenen dizisi, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Şeref Sözü’ne geri sayım devam ederken ‘Ada Masalı’nın baş kahramanlarından İsra Adabeyli’nin anlatıldığı tanıtım izleyiciyle buluştu.

Geçmişten bugüne taşınan bir çocukluk aşkının, bir ‘Ada Masalı’nın ve şerefli olmanın hikayesini anlatacak olan Şeref Sözü’nün baş kahramanlarından İsra’nın hikayesi, şimdiden izleyenleri derinden etkilemeyi başardı.

Sude Güler’in hayat vereceği İsra Adabeyli’nin hikayesi, Beyrut’ta başlayıp Cihan Adabeyli’nin yüreğinde son bulan bir yolculuğu anlatıyor. Yedi yaşında tanıdığı büyük aşkı Cihan ile sorgusuz sualsiz yola çıkan İsra, kendini Adabeyli Adası’nda buluyor.

Bu cennet gibi adanın onun için altından bir kafese dönüşeceğinden henüz habersiz… Oğlu için ve yüreğindeki büyük aşkı Cihan Adabeyli için asla pes etmiyor.

Şeref Sözü 14 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de!