Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, Adana’ya gelen misafirlerini kebaba doyurup gönderiyor…

Serenay Sarıkaya, Adana’ya gelen misafirlerini kebaba doyurup gönderiyor…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyunculuk performansının yanı sıra gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlardan uzakta.

Uzun yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönen Sarıkaya, bir süredir Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Şahmeran adlı yapım için Adana’da bulunuyor.

Netflix için çekilen dizi için sette yoğun bir tempoda çalışan ve Adana-İstanbul arası mekik dokuyan Serenay Sarıkaya, çektiği selfieyi ‘Adana-İstanbul… İstanbul-Adana’ notuyla instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Serenay Sarıkaya, Adana'ya gelen misafirlerini kebaba doyurup gönderiyor... 9

Uzun süredir Adana’da bulunan oyuncuyu arkadaşları da sık sık ziyaret ediyor. Serenay Sarıkaya misafirlerini oldukça güzel ağırlıyor. Oyuncu, şehre gelen arkadaşlarını Adana’nın meşhur kebabına doyurup yolcu ediyor.

Serenay Sarıkaya, Adana'ya gelen misafirlerini kebaba doyurup gönderiyor... 10

Seranay Sarıkaya, instagram hesabında arkadaşıyla paylaştığı pozuna; “Bu kız da kebaba doydu! Adana sevdalısı yapıldı. Sıradaki misafirlerim gelsinnn…!” notunu düştü.

Sık sık aşk hayatıyla da gündeme gelen oyuncu, Elle Türkiye Dergisi’nin Ekim ayı sayısına verdiği röportajda ilişkiler hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Serenay Sarıkaya, Adana'ya gelen misafirlerini kebaba doyurup gönderiyor... 11

“Kadın-erkek ilişkisinde koşulsuz diye bir şey olduğunu düşünmüyorum” diyen güzel oyuncu, “Koşuldan kastım birbirinden faydalanmak değil. İnsanlar birbirlerine birtakım ihtiyaçlar ve arayışlar sonucu çekiliyorlar. O dönemde nasıl bir ruh halindeysen, frekansına öyle birisini çekiyorsun ve o anki enerjin, isteklerin, duygusal ihtiyaçların bazı koşullar yaratıyor. Aksi ancak eski Yeşilçam filmlerinde, masallarda, romanlarda” şeklinde konuştu.