Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya, çocukluk travmasını Fi dizisiyle üzerinden atmış!

Serenay Sarıkaya, çocukluk travmasını Fi dizisiyle üzerinden atmış!

tarafından ker_def
Serenay Sarıkaya’da Fi dizisi itirafı: Ağlayarak Çalışıyordum!

Televizyon Gazetesi Detay / Serenay Sarıkaya, Fi dizisinde dansçı Duru karakterini canlandırdığı sıralarda sürekli dans çalıştığını ve bazen ağlama noktasına kadar geldiği itirafında bulundu.

Ezgi Mola’nın “Tanınmış Kişileri Seviyorum” başlıklı Youtube projesinde yeni konuk Serenay Sarıkaya oldu.

İkili, Ezgi Mola’nın kullandığı aracın içinde keyifli dakikalar geçirdi. Videoya Youtube’de büyük ilgi vardı ve trendler listesinde 3. sıraya kadar yükseldi.

Fi dizisiy ilgili bir itirafta bulunan Serenay Sarıkaya, ne kadar zorlandığını da gösterdi.

Sarıkaya’nın dizi sayesinde bir dansçıya dönüştüğüne vurgu yapan Ezgi Mola, “Abi sen dansçı oldun bildiğin” ifadesini kullandı.

Fİ’DE ZORLANDI

Sarıkaya ise çok zorlu bir süreç olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Haftanın 5 günü 2,5 saat jimnastik artı dans antrenmanları falan filan… Bayağı full çalışıyorsun. Ama böyle ağlayarak çalışıyordum. O kadar zordu ki Ezgi… O kadar acılı bir şey ki…”

ÇOCUKLUK TRAVMASINI ATLATTI

Serenay Sarıkaya, çocukluk travmasını Fi dizisiyle üzerinden atmış! 7

Çocukluğunda Jimnastikle ilgili travmatik bir anısı da olduğundan bahseden Sarıkaya, “Jimnastiğe göndermişlerdi annem ile babam beni… Çok küçüktüm, o zaman Ankara’da yaşıyordum. Bir şekilde sürekli gidip geliyorum, Ankara’da da çok disiplinli bir şekilde Milli Takımlara hazırlıyorlar, öyle bir yerdeyim. Gidiyorum, geliyorum olmuyor. Bacaklarımı açıyorlar, açılmıyor… Dediler ki bu kızdan olmayacak. O gün bugündür de hayat boyu hiç esneme ilgili bir şeye yanaşmazdım. Hep korkardım ve kendimi kötü hissederdim. Bu işle birlikte karşıma çıkınca dedim ki, “Serenay ancak burada halledersin… Travma ve aylarla gelmek istemiyorum. “Sizden nefret ediyorum” diye diye gidiyordum.”