Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya ışıltısı diye bir şey var! Oyuncu duruşuyla paha biçilmez mücevherleri geride bıraktı!

Serenay Sarıkaya ışıltısı diye bir şey var! Oyuncu duruşuyla paha biçilmez mücevherleri geride bıraktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir ekranlardan uzak olsada, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya Elle Dergisi için Paris’te objektif karşısına geçti.

Dünyaca ünlü mücevher markası Bvlgari’nin Türkiye’deki ilk ve tek marka elçisi olan Serenay Sarıkaya, markanın mücevherleri ile dergiye birbirinden özel pozlar verdi.

Dergide Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk mesleğine duyduğu aşk şu sözlerle ifade edildi; “Serenay Sarıkaya ile kalbini teslim ettiği mesleğinde yepyeni bir yolculuğun içindeyken, Paris’te, 19. yüzyılın ortasında inşa edilmiş The Hôtel Potocki’de buluşuyoruz.”

Serenay Sarıkaya ışıltısı diye bir şey var! Oyuncu duruşuyla paha biçilmez mücevherleri geride bıraktı! 8

Duruşu ve bakışıyla, üzerinde taşıdığı değerli mücevherlerin ışıltısını geride bırakan güzel oyuncu ile ilgili kullanılan “Gelişmek, dönüşmek, özünü bulmak ve gerekirse masalını yeniden yazmak için hayatla dans eden bir kadın var karşımızda. Her şeyi anlamak ve anlamlandırmak, devrana kendi küçük mucizesini eklemek için çok, ama çok çalışıyor” ifadeleri de dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya ışıltısı diye bir şey var! Oyuncu duruşuyla paha biçilmez mücevherleri geride bıraktı! 9

Oyuncunun yakında Netflix’de yayınlanması planlanan  Şahmaran dizisi de hayranları tarafından merakla bekleniyor.  İlk sezonunun çekimleri geçtiğimiz yıl yapılan Şahmaran dizisinin setinden hemen hemen hiç bir görüntünün, bilginin çıkmaması, izleyiciyi daha da çok meraklandırıyor.

Netflix’te yayınlanacak olan dizinin fantastik bir hikayesi olduğu biliniyor. Başrollerde, Serenay Sarıkaya’ya Burak Deniz eşlik ediyor. İki ünlü isim de diziyle ilgili tüyo vermemek için büyük çaba sarfediyor. Şahmaran’ın ikinci sezon çekimleri de ilkinin çekimlerinin yapıldığı Adana’da yapıldı.