Ana sayfa Foto Galeri Serenay Sarıkaya, uzun süredir psikolojik destek alıyor!

Serenay Sarıkaya, uzun süredir psikolojik destek alıyor!

tarafından ker_def

ikimizinyerine

İkimizin Yerine’de 18 yaşında, genç kızlıktan kadınlığa geçiş dönemindeki ‘Çiçek’i canlandırıyorsunuz. Sizin genç kızlığınız nasıldı?
– Filmde anlatılan ‘Çiçek’in hikâyesi benim Ankara’da doğup, Antalya, ardından İstanbul’a geliş macerama benziyor. Bu şehirlerin hepsi bana farklı şeyler kattı. Birini seçmem gerekirse; “İstanbul” derim. Burayı gördükten sonra başka bir yerde yaşayamayacağımı düşündüm. Evet, kaos ve hareket hâkim… İlk başlarda bizim için çok korkutucuydu. Sürekli bir çarkın içinde koşturuyorsun ama durmak istediğin zaman da böyle bir deniz başka yerde yok. Bütün bu süreçlerde bir sürü evreden geçtim. Kırılma anlarım oldu.
O zaman herkesin bildiği ‘şöhretli ve mutlu kadın Serenay’dan öncesine dönelim… Sizi büyülediği kadar korkutan bu koca şehre genç yaşta neden geldiniz?
– Antalya’da yaşarken 18 yaş altındakilerin katılabileceği bir güzellik yarışmasına girdim Çek Cumhuriyeti’nde. Ve kazandım. Ama o iş orada kaldı. Okuldayken Sinan Çetin, Antalya’da bir film çekiyordu. Yolculuğum o sete girmemle birlikte başladı aslında. Sanki bu iş olmadan bir daha mutlu olamazmışım gibi… Eğer farkına varabilirsek, bu gibi mesajların hayatta hep var olduğuna inanıyorum. Ben o mesajı aldım. Çekimin ardından beni İstanbul’a davet ettiler. Bir hafta içinde karar verdik. Ve annemle ben, ‘iki kız’ İstanbul’a geldik.