Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

tarafından ker_def

fi2

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür: Biz sevgi pıtırcıklarıyız

Fİ dizisindeki rolleriyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye samimi açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj…

◊ Bir anda ekranın en ateşli çifti oldunuz. Aranızdaki elektrik izleyeni çarpıyor. Önceden tanışıyor muydunuz?
Serenay Sarıkaya: Birkaç defa karşılaşmıştık ama ilk defa birlikte çalışıyoruz. Ofiste de (menajerlik ofisi, ID İletişim) Mehmet’in adını çok duyuyordum. Bana hep “Sen onun kadın versiyonusun, o senin erkek versiyonun” derlerdi. Bir araya gelince ortaya nasıl bir şey çıkacak diye çok merak ediyorduk.

◊ Nasıl bir şey çıktı sizce? Serenay Sarıkaya: Gerçekten sete girdiğimiz an enerjilerimiz aynı noktada buluştu. Biz setin sevgi pıtırcıklarıyız. Sabahları sete büyük bir neşeyle gelip herkesi öpüp kucaklayıp güzel enerjiler verip işe öyle başlıyoruz.

◊ ‘Fi’, dijital bir platformda yayımlanan ilk dizilerden biri. İnternet dizileri izleyiciye neler sağlayacak? Serenay Sarıkaya: Daha özgün, çeşitlilik anlamında daha zengin işler görebileceğiz. Herkese bir umut kapısı…Zeki olmak zorundasın◊ Bir bölüm 170 dakika değil de 60 dakika olduğunda neler değişiyor?

◊ Sevişme sahneleriniz çok konuşuluyor. Bu durum size ne hissettiriyor? Serenay Sarıkaya: Duru ve Deniz, iki sevgili. Hikâyede çatışmalarını da yakınlaşmalarını da görüyoruz. O sahneler ‘Fi’nin tamamını oluşturmuyor, biz bambaşka bir hikâye anlatıyoruz. Zaten ‘Fi’yi takip edenler de bunun farkında.