Ana sayfa Foto Galeri Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven’den Fi yeni sezon Çi ile ilgili çok konuşulacak sözler!

Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven’den Fi yeni sezon Çi ile ilgili çok konuşulacak sözler!

tarafından zk zk

Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'den Fi yeni sezon Çi ile ilgili çok konuşulacak sözler! 7

Dijital platform PuhuTV’nin gündemi sarsan dizisi Fi, yeni sezonda Çi adıyla başladı. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya, Fi dizisinin yeni sezonu Çi’de karakterlerin ters köşe yapacaklarını anlattı.

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın sorularını yanıtlayan Sarıkaya ve Güven, diziyle ilgili bakın neler neler anlattılar?

Fi’nin yeni sezonu Çi başladı. Yeni bir platformda bu kadar yoğun ilgi gören bir işin parçası olmak nasıl bir duygu? Kendinizi öncü gibi hissediyor musunuz?

Serenay Sarıkaya: Fi çok çok özel bir oyuncu kadrosuna sahip. Başından beri hepimizin en büyük gayesi oyunculuğumuzun sınırlarını görmek, gerçekten keyif alarak çalışıp, sonunda bizlerin de izleyebileceği bir iş yapmaktı. Başından beri A’dan Z’ye sımsıkı tutunduk projeye ve çok inandık.

Kendimi bu işin bir parçası olduğum için çok şanslı hissediyorum. Bu kadar beğenilmesini de karakterlerin mükemmelden uzak, hatta defolu olmasına bağlıyorum.

Bu yüzden de onların bir o kadar gerçek, zaaflarının farkında ve bununla savaşmaya çalışan, zamanla kendine ulaşma yolculuğuna ve değişimlerine şahit oluyoruz. Fi’yi güçlü kılan bu…