Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi mi var? Hayranları bu haberi duyunca uçacak!

Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi mi var? Hayranları bu haberi duyunca uçacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların başarılı oyuncularından Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlardan uzak. En son Şahmeran isimli dizisinin çekimlerini tamamlayan oyuncunun yeni bir projeye yeşil ışık yaktığı söyleniyor.

Serenay Sarıkaya, pandeminin başlamasıyla her oyuncu gibi setlerden uzak düşmüştü. Oyuncunun başrolünde yer aldığı ve pandemiden hemen önce başlayan projesi Alice Müzikali, kısıtlama ve yasaklar başlayınca sona ermişti. Sarıkaya bu süreci birçok oyuncu gibi evde geçirdi.

Güzel oyuncu uzun süren aranın ardından Netflix için çekilen Şahmeran isimli diziyle setlere dönüş yaptı. Başrolünü Burak Deniz’le paylaştığı dizinin çekimleri yaz aylarında tamamlandı. Sarıkaya, Alice Müzikali’nin yeniden başlamasıyla tiyatro sahnesine geri döndü.

Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi mi var? Hayranları bu haberi duyunca uçacak! 7

Türkiye’nin en parlak oyuncuları Disney Plus’la bir bir anlaşma yaparken Serenay Sarıkaya’dan ise hiç ses çıkmadı. Bu durum hayranlarını şaşırttı. Ancak bir iddiaya göre Sarıkaya yeni bir projeye yeşil ışık yaktı.

Projenin ne olduğu ve hangi kanalda yayınlanacağı konusunda bir açıklama yok. Ancak bu iddiaya göre güzel oyuncu yeni sezonun başladığı eylül ayında yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkabilir.

Serenay Sarıkaya son olarak, başrolünde yer alması planlanan ancak zamanlamanın uymaması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığı Bergen filmiyle gündeme gelmişti. Bergen’i canlandırmak için uzun süre hazırlanan ve şan dersi alan Sarıkaya’nın, gişe rekorları kıran filmde yer alamaması büyük bir şanssızlık olarak değerlendirilmişti. Sarıkaya ise yaptığı açıklamada “Biraz da kısmet işi. Farah’ın kısmetiymiş, hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim” demişti.