Ana sayfa Dizi Haberleri Serhat Teoman hayranları Çocuk dizisi heyecanı yaşıyor!

Serhat Teoman hayranları Çocuk dizisi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serhat Teoman, geçtiğimiz sezon tv8 ekranında yayınlanan Kızım dizisinde Cemal Ersöz karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu başarılı performansı ile takdir toplamıştı.

Serhat Teoman, yeni sezonda Star TV ekranına yayınlanacak olan Çocuk dizisinde başrolde bulunuyor. Diziden ilk paylaşımını yapan Teoman’a hayranlarından çok sayıda destek mesajı geldi.

Takipçileri, heyecanla diziyi beklediklerini, yeni rolünü çok merak ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Dizide Ali Kemal karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu, Eylül ayında başlayacak olan dizinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Dizide yer alan diğer isimler Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Kenan Acar, Ceyda Ateş ve Merve Çağıran olacak.

İşte Serhat Teoman’ın paylaşımı:

#Çocuk Eylül’de @startv’de! @serhatteoman @1441productions

Serhat Teoman hayranları Çocuk dizisi heyecanı yaşıyor! 7

Dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.

Sevilen isimleri ve sürükleyici hikayesi ile “Çocuk” Eylül ayında Star’da ekrana gelecek.

“ÇOCUK” GENEL HİKAYE

“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir… Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır