Ana sayfa Dizi Haberleri Seri katil Yasemin! Hakan Bonomo müthiş bir dizi yazdı, Disney Plus kaptı!

Seri katil Yasemin! Hakan Bonomo müthiş bir dizi yazdı, Disney Plus kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunun yaz başında Türkiye’de yayınlara başlaması bekleniyor. Türkiye ile birlikte 44 ülkede de yayınları başlatarak atağa geçecek olan Disney Plus’ın yerli üretimler için büyük bütçe ayırdığı birçok ünlü isim ile anlaşmalar yapılmasından anlaşılıyor.

Türkiye’nin bir dizi üretim merkezi olması noktasında öneminin farkında olan ABD’li eğlence devi, Halit Ergenç’ten tutun da Hande Erçel’e kadar birbirinden etkili ünlü isimleri bünyesine katmayı başardı. Demet Özdemir, Can Yaman, Engin Akyürek, Cansu Dere, Pınar Deniz gibi birçok ünlü isim Disney Plus’ta yayınlanacak olan projelerde yer almak için anlaşmalar yaptı.

Disney Plus için hazırlanan dizilerle ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bu yapımlardan birisi Pınar Deniz’in kariyeri adına çok önemli bir rol olacak. Star isimli dizi için BKM harekete geçti. Daha önce planlanan ve Exxen platformunda yayınlanması için görüşmeler yapılmasına rağmen, sonuç alınamamıştı.

Hikayesi ile çok sarsacak olan Star dizisi için Disney Plus girişimlerde bulundu ve BKM projeyi yeniden hayata geçirme kararı aldı. Yasemin isimli bir karakter hikayenin merkezinde yer alıyor. Gündüzleri oyunculuk yaparak popüler kültürün ortasında bulunan Yasemin, geceleri ise seri katile dönüşüyor… Böyle iddialı bir rolü canlandırması için ise Pınar Deniz ile anlaşıldığı gelen haberler arasında.

Seri katil Yasemin! Hakan Bonomo müthiş bir dizi yazdı, Disney Plus kaptı! 8

Hakan Bonomo, yazdığı senaryolarla iyi bilinen bir isim. Kiraz Mevsimi, Adı Mutluluk, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Söz gibi sevilen dizilerin senaryosunda imzası bulunan Hakan Bonomo, son dönemde Maraşlı’da bir süre hikayeyi yazmış, ayrıca İlk ve Son isimli Blu TV dizisinin de senaryosunu oluşturmuştu.

Hakan Bonomo’nun üzerinde titizlikle durduğu Star isimli dizi büyük dikkat çekecek bir proje olarak gözüküyor. Pınar Deniz ise birçok oyuncunun arayıp da bulamadığı bir rolde yerini alacak.

Yasemin karakterinin seri katil olarak öldürmeyi tercih ettiği kişilerin, kadına ve çocuklara şiddet uygulayan insanlar olması da diziye farkındalık katacak bir durum. Topluma zararlı olduğu düşünülen kişilerin kurban olarak seçilmesi bir anlamda ilahi adalet gibi görülebilir ama hikayenin büyük tartışma yaratması da mümkün…

Seri katil Yasemin! Hakan Bonomo müthiş bir dizi yazdı, Disney Plus kaptı! 9

Kadına ve çocuklara şiddeti farklı bir açıdan ele alması beklenen Star isimli dizinin yaz aylarında çekilmesi bekleniyor. Bunun nedeni ise Pınar Deniz’in Yargı isimli Kanal D dizisi için yoğun bir tempoda çalışması gösteriliyor.