Ana sayfa Güncel Haberler Serkan Altunorak, 4 ayda 99 prova ve 79 oyunla müthiş performans sergiledi!

Serkan Altunorak, 4 ayda 99 prova ve 79 oyunla müthiş performans sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Altunorak, tiyatroda sergilediği müthiş performans ile dikkatleri üzerine çekti.

Güven Murat Akpınar ve Ozan Dolunay ile birlikte Killology isimli oyunda rol alan Serkan Altunorak, 4 ay içinde 99 prova yaptıklarını ve 79 kez de sahneye çıkarak oyunu sergilediklerini hatırlatan bir paylaşım yaptı.

Oyunun kendisinde önemli etkilerinin olduğunu anlatan Altunorak, “Benim için daha çok yüzleşmek, kabullenmek, çalışmak, yılmamak, paylaşmak, zorlanmak, öğrenmek, tekrar etmemek, üzerine koymak ve hep daha iyisini nasıl yapabilirim diye kafa patlatmakla geçen eşsiz bir deneyim olarak, böyle bir oyun olarak dün akşam anılarıma karıştı” diye yazdı.

Uzun bir mesaj paylaşan hem ekip arkadaşlarına hem destek olanlara hem de izleyicilere teşekkür eden Serkan Altunorak, yılmadan ve usanmadan devam etmenin mükafatını aldıklarını da belirtti.

İşte Serkan Altunorak’ın mesajı:

“KILLOLOGY” öldürmek üzerine bir oyun için uzun bir teşekkür yazısı.. Benim için daha çok yüzleşmek, kabullenmek, çalışmak, yılmamak, paylaşmak, zorlanmak, öğrenmek, tekrar etmemek, üzerine koymak ve hep daha iyisini nasıl yapabilirim diye kafa patlatmakla geçen eşsiz bir deneyim olarak, böyle bir oyun olarak dün akşam anılarıma karıştı… Tam 4 ay 99 prova, 79 oyun boyunca yanımda olan @ibrahimcicek iyi ki bu yola beraber çıkmışız, iyi ki vazgeçmemişiz ve yılmadan usanmadan bu oyunu çıkarmışız, benim için değerin tarifsiz.. @modolunay canım Davey! bir kere bile gözgöze gelemedik ama aynı sahneyi paylaşmak, senden aldığım güçle kaldığım yerden devam etmek olağanüstü bir deneyimdi.. @guvenyadamurat ne diyebilirim ki! sen zaten her şeyi biliyorsun, cansın, balsın, iyi ki varsın! sen her cenaze tiradını oynarken ben içimden replik replik seni tekrar ettim 79 kere, her seferinde beni mahvettin bunu bil!..ve Maisie! sen hepimizi mahvettin…

Ekip! oyunumuzu çeviren can dost Hira, dekor ve ışığımızı yapan Kerem, müzikleriyle bizi bitiren Ömer, asistanlarımız Şevval, Balım,Betül, Burak, Göksun, İrem ve Meltem ayrıca Cansın, fotoğraflarımızı çeken ve afiş tasarımımızı yapan harika yetenek Şevval, sahne arkası müthiş ekip Dima, Apo ve Erdoğan , pole dance hocam Yağmur (ilk gün ben bunu hayatta yapamam demiştim hahah) ve @crafttiyatro ‘nın tüm harika çalışanları… iyi kalple, sevgiyle ve özveriyle en zor günümde bile sarılıp hadi devam dediğiniz için, tüm anlayışınız ve desteğiniz için hepinize ayrı ayrı tüm kalbimle teşekkür ederim… son olarak bizi yalnız bırakmayan, yağmurda çamurda soğukta koşa koşa bizi izlemeye gelen bütün seyircilerimize de sonsuz teşekkürler! Hoşçakal Paul ???

Serkan Altunorak, 4 ayda 99 prova ve 79 oyunla müthiş performans sergiledi! 7