Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Altunorak dizi kararını değiştirdi, hayranları mutlu!

Serkan Altunorak dizi kararını değiştirdi, hayranları mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelen Serkan Altunorak, bugüne kadar rol aldığı projelerle hem yeteneklerini kanıtladı hem de başarılı çıkışlar yaptı. 1999 yılındaki Ayrılsak da Beraberiz dizisinden bu yana ekranda yer alan Serkan Altunorak, birçok önemli yapımda izleyici karşısına çıktı.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Taşlıcalı Yahya karakteri ile unutulmazlar arasına katılan oyuncu, Cesur ve Güzel dizisindeki Bülent karakteriyle de hatırlanıyor… Oyuncu 206-2017 sezonunda yayınlanan bu diziden sonra televizyon projelerine mesafeli durdu. Sadece Vatanım Sensin’de bir bölüm konuk oyuncu olarak yer alan Serkan Altunorak, son dönemde dijital dizileri tercih etti.

Televizyon projelerine de mesafeli durması nedeniyle hayranlarını üzen Serkan Altunorak, en son Another Self isimli Netflix dizisinde rol aldı. Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı karakterin eşi olarak izlediğimiz oyuncu, yıllar sonra yeniden televizyona dönmeye karar verdi.

Serkan Altunorak dizi kararını değiştirdi, hayranları mutlu! 7

Suçlu isimli yeni dizi için görüşmeler yapılan Serkan Altunorak’ın teklifi kabul etmesi hayranlarını çok mutlu etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu dizide Nehir Erdoğan’an canlandıracağı Elif karakterinin eşi avukat Erdem olarak yer alacak.

Erkan Petekkaya’nın da başrolünde yer aldığı dizi bir cinayet olayı sonrasında yaşananları ekrana getirecek. Star TV için hazırlanan Suçlu isimli dizi için oyuncu arayışlarına devam ediliyor.