Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Altunorak’ın karantina günleri, Birce Akalay’a kahkahalar attırdı!

Serkan Altunorak’ın karantina günleri, Birce Akalay’a kahkahalar attırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay, arkadaşı Serkan Altunorak ile instagram canlı yayınında bir araya geldi. Altunorak’a hem bıyıkları üzerinden hem de kişiliği üzerinden övgülerde bulunan Akalay, koronavirüs günlerinde evinde her işin kendisine kaldığını belirtti.

Altunorak da 1 aydır evde olduğunu ve yemek yapamadığını söyleyerek, itirafta bulundu. Serkan Altunorak, “Arkadaşlar ben yemek yapamıyorum.Ben yemek yapmayı bilmiyorum. Ben ev işlerinden hiç anlamıyorum” diye konuştu.

Sadece makarna ve yumurta haşlayabildiğinden bahseden Altunorak, çamaşır makinesini çalıştırmak için bile google’a başvurduğunu belirtti. Akalay da şaşkın bir şekilde bu 30 günde yemek konusunu nasıl çözdüğünü merak etti.

Serkan Altunorak, annesinin 5 apartman ilerisinde oturduğunu belirterek, “Çok şanslıyım. Arabayla garajdan çıkıyorum,annemin evinin garajına giriyorum. Annem kapının önüne bırakmış oluyor. 3-4 günde bir onu alıyorum” dedi. Oyuncu,asansörlere de binmediğini ve merdivenlerden evine çıktığını ifade etti.

Arkadaşının konuşmaları sırasında kahkahalar atarak dinleyen Birce Akalay en çok da evi kimin temizlediğini merak etti. Altunorak, camlara silmek dışında evin temizliğini yapabildiğini de sözlerine ekledi. Videodan o anları izleyebilirsiniz.