Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serkan Altunorak’tan Marmaris sahilinde tiyatro gösterisi!

Serkan Altunorak’tan Marmaris sahilinde tiyatro gösterisi!

tarafından ker_def

Geçen sezon Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan, ayrıca Netflix’te büyük beğeni toplayan Zeytin Ağacı dizisinin başrollerinden Serkan Altunorak, sahilde tiyatro gösterisi ile hayranlarının karşısına çıktı.

Serkan Altunorak’ın oynadığı, yönetmenliğini Çağ Çalışkur’un üstlendiği, İngiliz yazar Simon Stephens’a ait olan Craft Tiyatro’nun oyunu Dalgakıran, bu kez Marmaris’te sahilde düzenlendi.

Dizi seti için bir süredir Marmaris Selimiye’de bulunan Serkan Altunorak, Craft Tiyatro’da oynadığı Dalgakıran’ı bu kez deniz kenarında sahneledi. Set ekibi ve oyuncu arkadaşları için sahneye çıkan Altunorak, oyun sonrası ayakta alkışlandı.

Dalgakıran, hayata inanmakta zorlananların, kaybedilenlerin kaybettiklerimizden ibaret olmadığının hikayesinin anlatıldığı bir oyun.

Oyunun vermek istediği mesaj ise şöyle: “İnsanlar bazen nasıl bir inancım olmadığını anlayamadıklarını söylüyorlar. İnsan böyle depresyona girermiş. Bence bu düşüncede hastalıklı bir şey var. Bu cümledeki korkaklık seviyesine dayanamıyorum.”