Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti düğün için tarih verdi!

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti düğün için tarih verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide partner olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisinin birliktelikleri devam ediyor.

Sette birbirlerine aşık olarak o dönemden bu yana da birlikteliklerini devam ettiren çiftin, yaz aylarında evlenmeleri bekleniyor. Evlilik konusu gündemde olduğu için de ikilinin attığı her adım hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz gün Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin lansmanına katılan çift, dizi çekimleri nedeniyle bir süre ayrı kaldı. Serkan Çayoğlu’nun iki sezon devam eden ve TRT1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ilk döneminde 6 ay oyuncu sevgilisinden uzakta kaldı… İkinci sezonda aralıklarla gidip gelerek bu süreci yaşayan Serkan Çayoğlu, sevgilisine Aralık ayında yeniden kavuştu.

Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinin çekimlerine devam eden Özgü Gürel, “Biraz zor geçti ama atlattık” ifadesini kullandı.

Serkan Çayoğlu ise, şunları söyledi: “Zor geçti bir de pandemiye denk geldiği ayrıca zordu. İlk 6 ayı. Sonradan ikinci kısım biraz daha iyiydi, ben gidip gelebildik. Ama genel olarak zor bir süreç” dedi.

Çift düğün konusuyla ilgili sorularla da karşılaştı. Özge Gürel, yaz ayında düğün yapacaklarını duyurdu. Gürel, “Yavaş yavaş detayları belirliyoruz” demekle yetindi. Hazırlıkların devam ettiğini belirten çift, evlilik teklifi konusundaki soruda ise özel hayatın gizliliğine gönderme yaptı.

“Evlilik teklifi bize özel, bizim için kıymetli bir andı” diye konuşan Özge Gürel’in yüzüne yansıyan gülümseme de ne kadar güzel bir anı yaşadığını anlatmaya yetiyordu.