Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu romantizmde sınır tanımıyor!..

Serkan Çayoğlu romantizmde sınır tanımıyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların ünlü çifti Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel geçtiğimiz hafta aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı.

2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan çift, 7 yıllık ilişkilerini resmileştirmek için ilk adımı attı.

Sosyal medya hesaplarından nişan töreninden pek çok fotoğraf paylaşan ikiliden Serkan Çayoğlu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yakışıklı oyuncu hayranlarına; ‘Romantizmde sınır tanımıyor!’ dedirtti.

Serkan Çayoğlu romantizmde sınır tanımıyor!.. 8

Sevgilisi Özge Gürel’in nişan töreninden fotoğraflarını instagram hesabından paylaşan oyuncu altına,  ‘Can’t Take My Eyes Off You’ şarkısının romantik sözlerini yazdı.

Serkan Çayoğlu müstakbel eşine şarkının şu sözleriyle seslendi. “Sen gerçek olamayacak kadar iyisin, gözlerimi senden alamıyorum En sonunda aşk geldi ve Tanrı’ya şükrediyorum, hayattayım. Sen gerçek olamayacak kadar iyisin gözlerimi senden alamıyorum.”

Serkan Çayoğlu romantizmde sınır tanımıyor!.. 9

Eline çiçeğini ve çikolatasını alıp güzel oyuncu Özge Gürel’i ailesinden istemeye giden Serkan Çayoğlu,  tuzlu kahve içtiği kareyi de “Kahve terletti” notuyla sosyal medyada yayınlamıştı.

Ünlü çifte hayranları tarafından tebrik mesajları yağdı. Çiftin mutlu anları hayranlarını da mest etti. İkilinin Eylül ayında İtalya’da nikah masasına oturması bekleniyor.