Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın birlikte proje için isminin anılması bile heyecan yarattı!

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın birlikte proje için isminin anılması bile heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve sinema film projelerinin arttığı bir dönemdeyiz ve ünlü isimler de birbirinden farklı projeler için teklifler alıyor… Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada kendisine gelen projeler olduğunu dinlendiğini ve gelen senaryoları okuyarak değerlendirme aşamasında olduğunu söylemişti.

Geçen yaz Ada Masalı isimli diziyle ekranlara geri dönen Ayça Ayşin Turan’ın 2022 yılında ne yapacağını hayranları merakla bekliyor. Dizide tanıştığı Alp Navruz ile aşk yaşamakta olan Ayça Ayşin Turan, böylelikle bir dizi aşkının daha gerçekleşmesini sağlamış oldu. İkilinin sosyal medyada yer alan pozlarına hayranlarından ilgi de çok yoğun…

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ın birlikte proje için isminin anılması bile heyecan yarattı! 8

Ayça Ayşin Turan’ın isminin geçtiği O Gelin Benim isimli bir sinema filmi bulunuyor. Ünlü yönetmen Hilal Saral’ın ön hazırlıklarını yaptığı filmin hikayesini ise Pelin Karamehmetoğlu yazdı. BKM tarafından Disney Plus için çekilmesi planlanan projede işlerin yolunda olmadığı ortaya çıktı.

Kıbrıs Zafere Doğru isimli diziyle TRT1 ekranında 2 sezon yer alan Serkan Çayoğlu’nun ismi de bazı projelerle birlikte anılıyor. Bu projelerden birisinin de O Gelin Benim olduğu kulislerde konuşuluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin film için bir araya getirilmesi planlandı.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ın birlikte proje için isminin anılması bile heyecan yarattı! 9

Ancak O Gelin Benim filminin şimdilik ertelendiği ve bunun nedenini de oyuncu kadrosunun tam olarak oluşturulamaması olduğu belirtiliyor.

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin birlikte bir projede yer alma ihtimali bile birçok hayranı heyecanlandıracaktır. İki başarılı ismin bir projede buluşması heyecan yaratacak bir gelişme ve şimdilik O Gelin Benim isimli sinema filminin akıbeti merak konusu oldu.

Şayet film yeniden gündeme gelir ve çekimlerin başlamasına karar verilir ise, gözler bu iki oyuncunun projede yer alıp almayacağına çevrilecek.