Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinden komik bir asansör pozu!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinden komik bir asansör pozu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, 5 yıldır mutlu bir beraberlik sürdürüyorlar. Kiraz Mevsimi isimli dizide tanıştıktan sonra sevgili olan çift, o zamandan beri beraberler. Birlikteliklerini gözlerden uzak sürdüren çift, zaman zaman sosyal medyadan hayranlarıyla birlikte pozlarını da paylaşmaktalar.

Serkan Çayoğlu, bir süre önce ekrana veda eden Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde rol almıştı. Oyuncu, büyük iddialarla başlayan dizinin 9 bölüm sonra yayından kaldırılmasının ardından yeni bir diziyle anılmaya başlandı.

Çayoğlu, TRT1 için çekilen Kıbrıs Ada Kışı isimli bir dizide rol alacak. Hazırlıkları süren dizide Pelin Karahan ile başrolü paylaşan oyuncunun rol arkadaşları arasında Ahmet Kural da var. TMC Film’in yapımcılığını üstleneceği diziyi Başar Başaran yönetecek.

Özge Gürel ise ekranlara son olarak Can Yaman ile birlikte oynadığı Bay Yanlış dizisiyle gelmişti. Yaz sezonunda başlayan dizi sezonda bir süre ekranda kaldı ama rakipleriyle reytingde yarışamayınca veda etti.

Gürel’in şu sıralar bir projesi henüz yok. Ancak oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor.

 

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, oturdukları binanın asansöründe ara ara poz veriyorlar. Son olarak Özge Gürel,  Serkan Çayoğlu ile birlikte asansörde çektikleri iki pozu instagram’dan paylaştı.

Gürel, “Komik bir asansör, komik bir sevgili” notunu düştü fotoğrafa.

İşte Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun o asansör pozları…

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinden komik bir asansör pozu! 8

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinden komik bir asansör pozu! 9