Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’den aynı anda ayrı paylaşımlar, apayrı ruh halleri!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’den aynı anda ayrı paylaşımlar, apayrı ruh halleri!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 2015 yılında ekranlara gelen Kiraz Mevsimi dizisinde tanışıp daha sonra sevgili olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, mutlu beraberlikleriyle dikkat çekiyorlar. Genelde gözlerden uzak bir hayat süren ikilinin, aynı anda ekranda dizilerinin olması, bir anda gündem olmalarını da sağladı. Gerçi Özge Gürel’in Can Yaman ile birlikte oynadığı Bay Yanlış dizisi final yaptı ama Serkan Çayoğlu’nun dizisi devam ediyor.

Özge Gürel, hayranlarına kendisini unutturmuyor ve sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak spor kıyafetleriyle verdiği bir pozu paylaştı oyuncu. Sevgilisi Serkan Çayoğlu yanında yoktu. Ancak o da neredeyse aynı zaman içinde bir başka fotoğraf paylaştı.

Özge Gürel’in paylaşımı ne kadar canlı ve renkliyse, Serkan Çayoğlu’nun fotoğrafı o kadar siyah beyaz ve donuk bir kareydi. Uzaklara bakan Çayoğlu’nun bohem fotoğrafı, muhtemelen sette çekildi.

Oyuncu bilindiği gibi Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisinde oynuyor. Önce final yapacağı söylenen dizi için kanal bir şans daha vermişti. Reytingler bir nebze iyi gelince de yoluna devam ediyor.

Serkan Çayoğlu, işte çalışırken, Özge Gürel de daha rahat bir zaman içinde. İki sevgilinin aynı zamanlarda verdikleri iki ayrı pozu aşağıda görebilirsiniz.

İşte o paylaşımlar:

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den aynı anda ayrı paylaşımlar, apayrı ruh halleri! 9

????????

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den aynı anda ayrı paylaşımlar, apayrı ruh halleri! 10

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den aynı anda ayrı paylaşımlar, apayrı ruh halleri! 11