Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in nişan fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in nişan fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2014 yılında yayınlanmaya başlayan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışıp sevgili olmuştu Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti. Uzun yıllardır mutlu beraberlikleri ile dikkat çeken çift, bir süre önce evleneceklerini açıklamışlardı. 7 yıllık ilişkilerine resmiyete döken iki başarılı oyuncu, sevdikleriyle birlikte nişan törenlerinde çekilen pozlarıyla sosyal medyada büyük dikkat çektiler.

Bir süre önce yaz aylarında düğün yapacakları belli olan çift, öncesinde nişan töreni düzenlediler. Oyunculukları ile beğeni toplayan Gürel ve Çayoğlu çiftinin hayranları, bu özel günlerinde yayınladıkları pozlarını büyük bir ilgi ile instagram’dan takip ettiler.

Serkan Çayoğlu, açık renkli kıyafeti ve yakasındaki gül ile son derece şık görünürken, Özge Gürel de adeta Yeşilçam filmlerinden fırlamış beyaz üzerine mavi çiçekli mini elbise kıyafeti ile beğeni topladı. Pembe topuklu ayakkabıları ile son derece zarif ve şirin görünen Özge Gürel, tam bir yaz nişanına uygun kostümü ile çok beğenildi.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in nişan fotoğrafları sosyal medyayı salladı! 10

Hayranları sosyal medyada çiftin pozlarını paylaşarak birbirlerine ne kadar yakıştıkları yorumlarıyla birlikte, çifte mutluluklar dilediler. Bu arada Özge Gürel’in aynı gün yaptığı bir paylaşım ise gözleri yaşarttı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in nişan fotoğrafları sosyal medyayı salladı! 11

Gürel için, aynı zamanda babasız geçen ilk Babalar Günü’ne denk gelen nişan töreninde duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, babası Ercüment Gürel’i geçtiğimiz Ekim ayında kaybetmişti. Babasının nişan töreninde olamayışı nedeniyle bir tarafıyla da buruk bir gün yaşayan Özge Gürel, babasına ithafen yayınladığı mesajı ile de duygulandırdı.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in nişan fotoğrafları sosyal medyayı salladı! 12

Oyuncu, şunları yazdı: Ben bu yıl babalar gününde eve koşup babama sarılamadım ama bu şahane insanlarla, sevgilim ve benim yeni maceramızı kutladık ve babama hediye ettik. Bu ev, bu bank benim çocukluğum…

Babacığımın en sevdiği yer, ona haberi tam burda verdik. Daha bir yıl bile olmadı… Nasıl emindim hep burada olacağından gözündeki ışıkla. Hala çok zor yokluğun hakkında konuşmak… Çıkamıyor ağzımdan kelimeler, sanki öyle bir gün hiç yaşanmadı ama konuşursam gerçeğe dönüşecek. Hiç geçmeyecek bir acı bu. Acı öyle duruyor sen etrafında bir hayat kuruyorsun, büyüyorsun.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in nişan fotoğrafları sosyal medyayı salladı! 13

Sen bunu biliyordun babacım o kadar çok kayıp yaşadın o kadar yoruldun ki, buna rağmen seni kırdıklarında bile devam ettin insanlara inanmaya. Sana benzeyen bu huyumdan şikayet ederdim arada. Ama iyi ki devam etmişim, etmişiz babacım.

Hayatımdaki tüm güzellikleri, muhteşem insanları, aşkımı sana benzememe borçluyum, seninle büyümeme borçluyum. İyi ki babamsın. Senden bana, bize tertemiz bir vicdan ve çok özlem kaldı. Seni çok seviyorum. Biliyorum ki bir hayat daha var sarılacağımız.”