Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu yeni dizi bekleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yapabilir!

Serkan Çayoğlu yeni dizi bekleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yapabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, yaz döneminde yapacakları düğün ile ilgili hazırlıklara başlarken, hayranları da heyecanla gelişmeleri bekliyor. Hayaller va Hayatlar isimli dizinin çekimlerinde yer almaya devam eden Özge Gürel, yine etkili bir yapımla hayranlarını memnun etti.

Serkan Çayoğlu ise Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden sonra birçok teklif aldı ve değerlendirme aşamasında bulunuyor. Alper Çağlar’ın İlk Göktürk isimli filmi için önce anlaşma sağlayan ama sonra planlama sorunları nedeniyle vazgeçen Serkan Çayoğlu’na birçok teklif yapıldığı da gelen bilgiler arasında.

Çift fırsat yaratıp arkadaşları Pelin Karahan’ın yeni tiyatro oyunu Şaşırt Beni’yi izlemeye birlikte gitti. Mutlulukları her hallerine yansıyan ikili, Pelin Karahan’ı ilk kez çıktığı tiyatro sahnesinde yalnız bırakmak istemedi.

Serkan Çayoğlu yeni dizi bekleyen hayranlarına güzel bir sürpriz yapabilir! 7

Özge Gürel, “Pelin çok anlattı, çok heyecanlı. Biz de çok merak ediyoruz. Pelin çok eğleniyordu provalarda” diye konuştu ve herkesi oyunu izlemeye davet etti.

Tiyatroya adım atıp atmayacağı sorulan Serkan Çayoğlu,”Neden olmasın” diyerek tiyatro oyunu teklifi alırsa değerlendirebileceğini ifade etti. Özge Gürel, ise zamanı gelince olabileceğini söyledi.

Serkan Çayoğlu, bu yıl için henüz kendisinin bir projesi olmadığını ama gelecek aylarda netleşecek bazı işlerin olduğundan bahsetti. Oyuncu, “Belki yeni sezona, yazdan sonra ama daha henüz belli değil” diyerek, Eylül ayında başlayacak dizilerden birisinde yer alabileceği hissiyatını verdi.