Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’ndan hayranlarını heyecanlandıracak yeni proje müjdesi!

Serkan Çayoğlu’ndan hayranlarını heyecanlandıracak yeni proje müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, yeni sezonda yeni projelerle gündemde olmaya devam edecek. İki sezon süren Bir Zamanlar Kıbrıs ve Kıbrıs Zafere Doğru isimleri ile yayınlanan projede Ankaralı isimli karakteri canlandıran oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

2021 yılının Aralık ayından bu yana dizi setlerinde yer almayan ve sinema filmi Ah Belinda’da Neslihan Atagül ile başrolü paylaşan oyuncu, yapımcılardan gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Serkan Çayoğlu ayrıca Orgeon isimli sinema filminde de Aslı İnandık ile başrolü paylaştı ve filmin çekimleri de Ağustos sonunda başlamıştı. Oyuncu yeni sezon için de kendisine gelen teklifler arasında bir iki projeye farklı gözle bakıyor.

Serkan Çayoğlu, “Okuduğum birkaç tane iş var. İnşallah önümüzdeki haftalarda bir şeyler netleşmiş olacak. Bakalım gelen teklifleri değerlendireceğiz” diye konuştu. Oyuncu bu sözleri ile yeniden setlere dönme konusunda istekli olduğunu da ortaya koydu.

Serkan Çayoğlu'ndan hayranlarını heyecanlandıracak yeni proje müjdesi! 7

Oyuncunun hayranları ise önümüzdeki dönemde yer alacağı projelerle ilgili yaşanacak gelişmeleri merakla beklemeye başladı.

Giyim stili konusunda eşi Özge Gürel’in desteğinden de bahseden Serkan Çayoğlu, “Özge’nin tabii ki de fikrini alıyorum, genelde kendim karar veriyorum. Ama çok fazla bir şey yapmıyorum, hızlıca üzerime bir şeyler atıyorum” şeklinde konuştu.

Yaz aylarında uzun yıllardır aşk yaşadığı Özge Gürel ile Almanya’da ve İtalya’da gerçekleştirilen etkinliklerle evlenen Serkan Çayoğlu, sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimler arasında bulunuyor.

Oyuncunun hayranları yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyor.