Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun yeni imajı şaşırttı! İşte Kıbrıs’taki karantinadan pozu…

Serkan Çayoğlu’nun yeni imajı şaşırttı! İşte Kıbrıs’taki karantinadan pozu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serkan Çayoğlu, sezon başında iddialı bir şekilde ekrana gelen Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde rol alıyordu. Ancak dizi beklenen reytingi alamayınca 9. bölümde final yapmıştı. Çayoğlu’nun hayranları bu duruma üzülürken, oyuncunun yeni bir dizi anlaşması ortaya çıktı. Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Kıbrıs Ada Kışı isimli diziyle ekranlara gelmesi bekleniyor oyuncunun.

Çayoğlu bu kez yeni dizisinde uzun süredir ekranda olmayan Pelin Karahan ile partner olacak. Ayrıca Ahmet Kural’ın da rol aldığı dizinin çekimleri için ekibin Kıbrıs’a gittikleri bir süre önce ortaya çıkmıştı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak çekimler için hazırlıklar da sürüyro.

Yapımcılığını TMC’nin üstlendiği dizi merakla beklenirken, Serkan Çayoğlu, instagram’dan yaptığı paylaşımla hayranlarını da şaşırttı. Oyuncunun yeni rolü için bıyık bıraktığı görülüyor.

Başında kapşonu olan oyuncu yan durarak poz vermiş ama bıyıkları da belli olmakta. Yılbaşından sonra ekibin ve oyuncuların Kıbrıs’a gittikleri ve 10 gün sürecek bir karantinaya girdikleri öğrenilmişti.

Çayoğlu, KKTC’nin bir liman kenti olan Gazimagusa’yı konumlandırdığı paylaşımında hala karantinada olduklarını da paylaşımına not düştü.

İşte oyuncunun instagram story bölümünden yaptığı o paylaşımı:

Serkan Çayoğlu'nun yeni imajı şaşırttı! İşte Kıbrıs'taki karantinadan pozu... 7

‘Her şey yolunda’ mesajı veren oyuncunun yeni dizisindeki rolü merakla bekleniyor. Bu arada dizide ayrıca Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da yer alıyor. Tayanç Ayaydın ve Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisinde de birlikte oynamışlardı.

Karantinanın bitmesinin ardından çekimlere geçilmesi planlanıyor. Bakalım setten nasıl fotoğraflar gelecek?