Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan hasta mı? Sen Çal Kapımı dizisi fragmanını izleyenler alt üst oldu! Kerem Bürsin bile şaşırdı!

Serkan hasta mı? Sen Çal Kapımı dizisi fragmanını izleyenler alt üst oldu! Kerem Bürsin bile şaşırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 3 Nisan Cumartesi akşamı 38. bölümü yayınlanacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ancak izleyenlerin ne düşüneceğini bilemediği görüntüler ortaya çıktı! Fragmanın başında bir kişinin Eda’ya “Bu kadar sağlıklı ve genç bir insan, böyle bir sonuç beklemiyordum” sözleri duyuluyor.

Serkan’ın hasta olduğunu gösteren bu sözlerin ardından Eda ve Serkan’ın eski hallerine döndüğü, romantik sahneleri ile birlikte izleyici de neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

Serkan’ın hafızası yerine geldikten sonra Eda ile aşk dolu halleri, yağmurun altında romantik dansları, izleyiciyi mutlu edecek. Ancak ikilinin bir araya gelmesini engelleyecek bir durumun daha ortaya çıkması an meselesi!

38. bölüm fragmanını izleyenler, Serkan’ın hasta olma ihtimali karşısında yorumlar yapmaya başladılar bile. Böyle bir durumu kabullenemeyeceklerini söylüyorlar.

Sen Çal Kapımı dizisinin reyting düşüşünü durdurmak için yeni bir karar alındığı ve bundan sonra dizinin daha komedi unsurlarıyla ön plana çıkarılacağı gündeme gelmişti.

Tam da böyle bir kararın ardından Serkan’ın hasta olma ihtimali, izleyenleri üzen bir gelişme oldu. Bu durumun ciddiyetini yeni bölümde izleyeceğiz.

Serkan hasta mı? Sen Çal Kapımı dizisi fragmanını izleyenler alt üst oldu! Kerem Bürsin bile şaşırdı! 7

Bu arada dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte Kerem Bürsin’den de bir paylaşım geldi. Instagram hesabından dizinin fragmanını yayınlayan oyuncu “Bu ne?” sözleriyle senaryoda kendisini de şaşırtan gelişmelerin varlığına işaret ediyor adeta!

İşte Sen Çal Kapımı 38. bölüm tanıtımı: