Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan ve Eda ayrılığında sürpriz gelişme! Sen Çal Kapımı dizisinde yeni taktik!

Serkan ve Eda ayrılığında sürpriz gelişme! Sen Çal Kapımı dizisinde yeni taktik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi, yaz sezonundan beri ekranda. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünü paylaştıkları dizinin reytingleri, sezonda düştü. Son dönemde ise kemik kadrosu ile reytinglere direniyor. Karşısındaki rakiplerle zaten zorlanırken, yeni bir rakip dizinin geliyor oluşu ise dizide bazı değişimleri de beraberinde getiriyor!

Hikayeyi uzatmak, reytingi düşürmemek ve yükseltmek adına Serkan ve Eda’nın aşkında yeni gelişmeler yaşanacağı anlaşılmakta! Cumartesi günü atv’nin yeni ve dram türündeki dizisi Kardeşlerim, fragmanlarıyla bile büyük ilgi çekti. Bu durumda da Fox’un dizisi için yeni bir zorlu süreç başladı!

Zira zaten TRT’de yayınlanan Gönül Dağı ve Show TV’deki Kuzey Yıldızı dizileri ile kıyasıya bir rekabette olan Sen Çal Kapımı dizisi, yeni rakibiyle karşılaştığında reytinglerinin düşme olasılığı yüksek!

Fox TV’nin bir dizi bitmeden başka dizi çekimlerini sürdürdüğü ve reytingi düşük olan diziyi alıp,yerine hemen diğerini koyduğu biliniyor. Şu anda yedekte bekleyen Savaşçı dizisi için ise gün yok! Zümrüdüanka’dan boşalan Çarşamba gününe, yeni dizi Masumiyet geliyor. Bu nedenle de Sen Çal Kapımı dizisi için zor bir dönemdi.

Yeni fragmanda izleyenlerin beklentilerini yükseltecek bazı gelişmelerin yaşanacağı anlaşılıyor. İster istemez bir taktikle senaryoya Eda ve Serkan ayrılığında bazı gelişmelerin eklediği anlaşılıyor! Tam evlenecekken yeniden ayrılan çiftin arasına Selin girmişti.

İzleyici, ikilinin kavuşmaması ve durumun iyice drama dönmesinden dolayı da gergindi. Bu kez izleyenleri daha fazla uzaklaştırmamak için yeni ve duygusal adımlar atıldığı görülüyor. Serkan ve Eda birbirlerine daha yakınlaşırken, Selin uzaklaştırılıyor. Üstelik iyice çıldıran Selin’in, fragmanda Deniz’i öptüğü sahne sonrasında bazı değişimler yaşanacağı da anlaşılıyor!Sen Çal Kapımı'da reytingler düşünce senarist hemen yön değiştirdi! 5

Her ne kadar Serkan hafızasını kaybetmiş olsa da ‘kalp unutmaz’ denilerek ikili arasında yeniden bağ kurulmaya çalışıldığı da görülmekte. Yeni bölüm tanıtımına yorum yapan izleyicilerin, Selin’in, Serkan ve Eda arasındaki bağı koparamadığı için iyice çıldırması karşısında sevinç çığlıkları attıkları yorumlarına yansırken, Eda ve Serkan arasındaki yakınlaşmayı izlemek için de yeni bölümü sabırsızlıkla bekledikleri görülüyor.

Bakalım Eda ve Serkan’ın yakınlaşması, diziye yeni reytingler getirecek mi? İşte 32. bölüm 2. fragmanı: