Ana sayfa Dizi Haberleri Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeni bir diziyle televizyon ekranlarına geri dönüyor!

Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeni bir diziyle televizyon ekranlarına geri dönüyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçen sezonun çok beğenilen dizilerinden biri olan Bay Yanlış’ta Can Yaman’ın yakın arkadaşı rolünü oynayan Serkay Tütüncü, yeni sezonda televizyon yerine bir internet projesine evet demişti.

Genç oyuncu şu sıralar BeinConnect için çekilen NG Medya imzalı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi genç isimlerin yer aldığı Hayaller ve Hayatlar dizisinde oynuyor.

Serkay Tütüncü’nün bir süredir Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde oynayacağı Kiracı dizisi için yapımcı Asena Bülbüloğlu ile görüştüğü biliniyordu. Ünlü oyuncunun Hayaller ve Hayatlar dizisindeki iş programına göre dizide oynayıp oynamayacağı kesinleşecekti. Son gelen kulis bilgilerine göre genç oyuncunun iş programı ayarlandı ve dizinin kadrosuna katıldı.

Serkay Tütüncü, Bay Yanlış’tan sonra yeni bir diziyle televizyon ekranlarına geri dönüyor! 7

Bir süre önce usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın da katıldığı ve Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak dizide ayrıca Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir gibi önemli isimler de yer alacak.

Pazar günü sete çıkması planlanan dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan, senaristliğini ise Nermin Yıldırım üstleniyor.