Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisiyle linç yedi, sosyal medyadan yorumuyla güldürdü!

Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisiyle linç yedi, sosyal medyadan yorumuyla güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, dün akşam ilk bölümüyle yayındaydı. Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un rol aldıkları dizi, Çarşamba akşamlarının heyecan veren yeni dizileri arasına katılmayı başardı. İlk bölümdeki bir sahne ise izleyenlerin sosyal medyada ilginç tepkileri ile karşılaştı!

Dizide Serkay Tütüncü ve İlayda Şahin, başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplarken, taciz sahnesi ise izleyicinin diline düştü! Tütüncü, dizinin kötü adamı İlker’e hayat verirken, 19 yaşındaki Ela’yı ise İlayda Şahin canlandırıyor.

Evlenmek üzere olan İlker’in yasak ilişki yaşadığı Ela ile arasında geçen olay sonrasında sosyal medyadan tepki yağdı. Dizide Ela’yı döven ve tecavüz eden İlker’e duyulan öfke, bir anda sosyal medyada Serkay Tütüncü’ye yönlendi.

Masumiyet dizisi, ilk bölümüyle izleyicinin ilgisini çeken anlara sahne oldu. Ela’nın arabadan atılarak ölüme terkedilmesi ve hastaneye kaldırıldığında komada olmasının ardından öldüğü söylendi. Ancak yeni bölüm tanıtımında Ela’nın yeniden hayata döndüğü görüldü.

Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisiyle linç yedi, sosyal medyadan yorumuyla güldürdü! 8

Şimdi yaşadığı korkunç olaydan sonra iki aile arasında yaşanacak bir kavga başlayacak! Dizinin hikayesindeki sarsıcı şiddet dolu sahneler, ilk bölümüyle Masumiyet’in sosyal medyada çok konuşulmasına da neden oldu.

Serkay Tütüncü ise kendisine gelen linç içerikli pek çok mesaj sonrasında durumu tiye alarak sosyal medyadan aşağıdaki fotoğrafını paylaştı ve “Linçleri kucaklıyorum böyle” notunu düştü. Tütüncü, kollarını açarak verdiği bu fotoğraf ile takipçilerini gülümsetti.

Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisiyle linç yedi, sosyal medyadan yorumuyla güldürdü! 9

Anlaşılan o ki Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisindeki rolü ile önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacak ve gündeme gelecek. Onun ilk bölümle birlikte sosyal medyada konuşulması ise dizinin büyük bir etki yarattığının yanı sıra oyunculuğundaki başarılı performansının da bir göstergesi…