Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serra Arıtürk yeni bir dizi ile yeniden ortaya çıktı!

Serra Arıtürk yeni bir dizi ile yeniden ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Serra Arıtürk, geçtiğimiz yaz aylarında Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisinde başrolde yer aldı. Kadir Doğulu ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu, ilk dizisi olması nedeniyle de bir hayli dikkat çekti. Hikaye uzun süreli olmasa bile, Serra Arıtürk, başarılı performansı ile göz doldurmuştu.

1 yıla yakın süredir ortalarda görünmemeyi tercih eden, zaman zaman magazin gündemine özel hayatı ile konu olan Serra Arıtürk, yeniden ekrana dönme kararı aldı. Genç oyuncu, kendisi için yoğun bir dönemin başladığını söyledi.

Serra Arıtürk, “Bu aralar yoğun biraz benim için. Provalar başladı, dizi geliyor” diye konuştu. Dijitalde yayınlanacak olan bir projede yer alacağını duyuran Serra Arıtürk, yeni dizisi hakkında detay vermek istemedi. Ancak gelen bilgilere göre genç oyuncu Kulüp isimli Netflix dizisinin ikinci sezonu için kadroya dahil oldu.

Serra Arıtürk yeni bir dizi ile yeniden ortaya çıktı! 7

Oyunculuğun yanı sıra müzik çalışmaları ile de bilinen Serra Arıtürk, bu konuda da takipçilerine bazı sürprizleri olacağını söyledi. Oyuncu, “Yeni bir şarkım çıkacak, onun da hazırlıkları var” dedi.

Serra Arıtürk, kendi bestesini seslendirdiğini ve pop RMB tarzında bir şarkı olacağını ve hem dizi hem de klip için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiğini sözlerine ekledi.