Ana sayfa Sosyal Medya Sessiz sedasız evlendiler mi? Dilan Çiçek Deniz, hem sapsarı saçlarıyla hem de sözleriyle şoke etti!

Sessiz sedasız evlendiler mi? Dilan Çiçek Deniz, hem sapsarı saçlarıyla hem de sözleriyle şoke etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, bir süredir büyük bir aşk yaşıyor. Aralık ayında İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Thor Saevarsson’dan Boğaz Köprüsü’nde sürpriz bir evlilik teklifi almış ve “Evet” yanıtını vermişti. Sevgilisinin ailesi ile de tanışan Dilan Çiçek Deniz, yaz aylarında evleneceklerini söylemişti.

Fakat uzun zaman sonra ortaya çıkan oyuncu, hem yeni imajı hem de sosyal medya üzerinden müstakbel eşi ile yaptığı bir mesajlaşma ile çok şaşırttı! Saçlarını sarıya boyatan oyuncu, bir ödül töreninde yeni imajı ile ilk kez görüntülendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki Yılın Yıldızları isimli ödül törenine katılan oyuncu, ödülünü almak için kürsüye çıktığında sarı saçları verdi pozlarını. 2021 yılının global başarı ödülünün sahibi olan Dilan Çiçek Deniz, “Benim için bu ödüllerin anlamı daha fazla. Çünkü sizlerden alıyorum. Bana çok gerçek geliyor” diye konuştu.

Sessiz sedasız evlendiler mi? Dilan Çiçek Deniz, hem sapsarı saçlarıyla hem de sözleriyle şoke etti! 8

Yeni imajı dikkat çeken oyuncu, bu değişimin altında yatan durumun da yeni bir proje olduğunu belirtti. Ekrana en son Alev Alev dizisi ile gelen oyuncu, “İki ay sonra eski halime dönüyorum” dedi. Dilan Çiçek Deniz’in Ozan Açıktan’ın yeni filminde rol aldığı ve karakteri için imajını değiştirdiği öğrenildi.

Film’in Netflix’te gösterileceğini de ekleyen oyuncu, henüz provaların sürdüğünü ve 14 Şubat’ta çekimlere başlayacaklarını ifade etti.

Bu arada İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile mutlu bir ilişkisi olan oyuncu, yaz ayı için evlilik düşündüklerini ancak yoğun çalıştıkları için plan yapmadıklarını anlattı.

Bu açıklamanın ardından instagram sayfasından ödülünü paylaşan oyuncunun müstakbel eşi ile mesajlaşması da dikkatlerden kaçmadı. Sessiz sedasız evlendiklerini düşünenler de oldu ve tebrikler iletilmeye başlandı. Ancak oyuncu, fotoğrafı paylaşmadan bir kaç saat önce yazın evleneceklerini belirtmişti. Yine de birbirlerine ‘Karım, kocam’ şeklindeki hitapları, hayranlarını ve sevenlerini de yanılttı…

Sessiz sedasız evlendiler mi? Dilan Çiçek Deniz, hem sapsarı saçlarıyla hem de sözleriyle şoke etti! 9