Ana sayfa Dizi Haberleri Sete çıkmayı çok özledik! Payitaht Abdülhamid’in başrolü Bülent İnal’den müjde geldi!

Sete çıkmayı çok özledik! Payitaht Abdülhamid’in başrolü Bülent İnal’den müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde uzun süredir çekimler yapılamıyor. En son 10 Nisan’da 116.bölümü yayınlanan dizinin çekimlerine yeniden başlanacağı ortaya çıktı. Payitaht Abdülhamid seti, önümüzdeki hafta bayramın ardından yeniden toplanıyor.

Sette alınacak sağlık önlemleri çerçevesinde tüm ekip bir araya gelecek ve 117.bölümün çekimlerine başlanacak. Dizinin senaristi Uğur Uzukok da senaryo çalışmalarını sürdürüyor. Tüm ekibe de yeni bölümlerin hazır olan senaryoları verildi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin ünlü isimleri youtube sohbetinde buluştu. Dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal, sette çalışmayı özlediğini söyledi. İnal, “İnşallah önümüzdeki hafta sete çıkınca bu ruh haline tekrar bürünmeyi çok özledik. Tabii ki hiçbirimizin işi Uğur (Uzunok) kadar zor değil. Uğur’un işi daha zor. Yönetmenin işi çok zor” diye konuştu.

Oyuncuların işlerinin senarist ve yönetmen kadar zor olmadığının altını çizen Bülent İnal, 3-4 yıl süren dönem işlerinde karakter ile dost olmalarının, o karakteri iyi anlamak ve iyi anlatmak yükümlülüklerinin olduğunu ifade etti.

Abdülhamid karakterini sette canlandırdıktan sonra o karakteri orada bıraktığını ifade eden Bülent İnal, “Biz o kostümü çıkardıktan sonra gündelik hayatımıza dönüyoruz. Profesyonel hayatta bu böyle. Hiç birimiz oynadığımız karakterleri yanımızda bir yere götürmüyoruz. Onu 24 saat yaşamıyoruz. Çünkü bu, bir süre sonra bizim ruh halimizi bozabilir, bizi etkileyebilir” diye konuştu.

Videodan sohbeti izleyebilirsiniz.