Ana sayfa Dizi Haberleri Sette takoz kullandığı itirafı Hazal Kaya için beklemediği bir sonuç doğurdu!

Sette takoz kullandığı itirafı Hazal Kaya için beklemediği bir sonuç doğurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın dizi setlerinde takoz kullandığına yönelik yıllar önce yaptığı itiraf uzun süre gündemde kalmıştı. Zaman zaman da bu konu sosyal medyada yer alabiliyor.

Hazal Kaya, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Bu sorulardan birisi de hiç çekinmeden açıkladığı takoz meselesi ile ilgiliydi.

Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren ve kariyerine de çocuğunun bakımı nedeniyle bir süre ara veren Hazal Kaya, bu takoz meselesinden bir hayli dert yandı. Oyuncu gelinen durumun kendisini aşağılama malzemesine dönüştüğü itirazını yaptı.

Hazal Kaya, röportajda şu ifadeleri kullandı: “Takoz, sette kullanılan teknik bir malzeme olmaktan çıkıp benim boyumla dalga geçme, aşağılama malzemesine dönüştü. O zaman da saçma ve komik bulup üstüme alınmamıştım, hâlâ da aynı şeyi hissediyorum. Bugün gelip “Best Model’e gidiyorum” dersem tartışabiliriz ama oyunculuğumu boyum üzerinden sorgulayamazsınız. Benim bütün bu saçmalıkta canımı sıkan şey, yaptığım işin başarısından, çabamdan, emeğimden bahsedilmeyip bunlardan bahsedilmesi.”