Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 14 Haziran Cuma 257. Bölüm Özeti Yayınlandı

Sev Yeter 14 Haziran Cuma 257. Bölüm Özeti Yayınlandı

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisi 257. bölümde neler olacak? Pihu, İshita’nın başına gelenleri Ruhi’den öğrenir. İshita hapistedir. Hayatını kaybeden kızın sırrı ortaya çıkacak mı? İshita tamamen aklanabilecek mi?

İSHİTA HAPİSTEN ÇIKABİLECEK Mİ? Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sev Yeter dizisinin 14 Haziran Cuma Günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde yaşanacakların özetini videodan izleyebilirsiniz.

Sev Yeter’de bu akşam Nisha’nın intiharına sebep olmakla suçlanan İshita gözaltına alınır. Ruhi’nin arkadaşı Suheyl ise Bhala ailesine yardım eder. Suheyl İshita’yı kurtarabilecek mi?

Nisha’nın ailesi onun ölümünden İshita’yı suçlar. Bunun üzerine polis İshita’yı gözaltına alır. Bhala ailesi büyük bir şoka uğrar. Shagun da İshita aleyhine ifade verince İshita hapse atılır. İshita suçsuz olduğunu söylese de Nisha’nın ailesi onu suçlamaya devam eder. Raman kefaret parası bulmaya çalışırken Ruhi’nin arkadaşı Suheyl onlara yardım eder ve İshita serbest kalır. Suheyl mahkemede işlerine yarayacak bir delili olduğunu söyler ve karakola giderler. Suheyl’in bildiği gerçek ne?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…