Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 22 Mart Cuma 198. Bölüm Özetini İzle

Sev Yeter 22 Mart Cuma 198. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisi 198. bölümde neler olacak? Mihika düğün törenine İshita’yı da davet eder. İshita önce kararsız kalsa da bu teklifi kabul eder. İshita eğer törene giderse tüm aileyle karşılaşacaktır. Sizce İshita törene gidecek mi?

BÜYÜK GÜN! İSHİTA AİLESİNİ GÖRÜYOR MU? Sev Yeter dizisinin 22 Mart Cuma günü ekrana gelecek 198. bölümünde yaşanacakların detayını videodan izleyebilirsiniz.

196. Bölüm Özeti:

Shagun İshita’yı bulmayı kafasına koyar ve onun peşine düşer. İshita ve Raman ise hala uçakta mahsurdur. Ruhan ise Alya’yla dostluğunu ilerletir. Alya onun ruh halini çözmeye çalışır. İshita uçaktakileri esir alan teröristi ikna etmeye çalışır. Onun hassas noktasını bulan İshita anlaşmayı başarır. Uçağın kaçırıldığını öğrenen Shagun ve Ruhan şok olur. Shagun hemen havaalanına gider. Ruhan şok olan Alya’yı teselli etmek ister ve İshita hakkında bilgi almaya çalışır. Uçak havaalanına indiğinde polisler etrafı sarar. Terörist teslim olmayı kabul edecek mi?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 22:00’de Kanal 7’de…