Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 4 Haziran Salı 249. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Sev Yeter 4 Haziran Salı 249. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Sevilen Kanal 7 dizisi Sev Yeter 4 Haziran Salı tarihli 249. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sev Yeter dizisinin 249. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter Kanal 7’de bayram süresince de izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Sev Yeter’de bu akşam Ashok ve Kunal İshita’ya büyük bir oyun oynar. İshita’nın göz altına alınmasına sebep olan Ashok bunu herkesin öğrenmesini sağlar. Shagun ise İshita’yı karalamak için elinden geleni yapar.

Mihika’ya şantaj yapan kişi, Raman’ın velayet davası için anlaştığı Kunal çıkar. İshita Kunal’ın şantajını geri çevirmeye çalışır. Fakat Kunal ve Ashok onları kötü duruma düşürecek bir plan yapar. Mihika ve İshita Ashok yüzünden göz altına alınır. Bunu duyan Raman İshita’ya çok öfkelenir. Pihu’nun velayetini almak isterken İshita’nın sürekli problem çıkardığını söyleyen Raman onu çok kırar. Shagun ise çevresindekilere İshita’nın kötü biri olduğunu anlatıp herkesi ondan soğutmak ister. Shagun amacına ulaşabilecek mi?

248. bölümde neler yaşanmıştı?

Shagun’un Pihu’yu sürekli yalnız bırakması Raman’ı çok kızdırır. Pihu’nun eğitiminden endişelenen Raman Shagun’a ne yapacak?

Pihu’nun velayeti için Mihir’le buluşan Mihika, bir anda gelen telefonla yıkılır. Telefondaki kişi Mihir’le Mihika’nın fotoğraflarını çektiğini söyleyerek ona şantaj yapar. Fotoğraflar karşılığında Mihika’dan yüksek miktarda para isteyen şandajcı Mihika ve Mihir’i köşeye sıkıştırır.

Öte yandan Shagun Pihu’yu evde yalnız bırakıp arkadaşlarıyla buluşmaya gider. Giderken Pihu’ya patlatması için fişek veren Shagun onun evde yalnız kalabileceğini söyler. Yalnız kalan Pihu bir anda karşısında Aditya ve Ruhi’yi görünce çok şaşırır. Raman Shagun’un Pihu’ya yanlış eğitim verdiğini ve yalnız bıraktığını görünce çok öfkelenir. Ondan hesap sormak isteyen Raman Shagun’a ne diyecek?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Mohabbatein
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza
Senarist: Ritu Bhatia
Türü:Romantik, dram