Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 7 Haziran Cuma 252. bölümde İshita ve Raman buluşuyor!

Sev Yeter 7 Haziran Cuma 252. bölümde İshita ve Raman buluşuyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sev Yeter dizisinin 7 Haziran Cuma günü yayınlanacak 252. bölümü saat 23.30’da ekrandaki yerini alacak.

252. bölümün özeti şöyle:

İSHİTA VE RAMAN SONUNDA BULUŞUYOR

Sev Yeter’de İshita ve Raman bir yıl sonra yeniden buluşmak için başka bir şehre gider. İkili bu planı Vidyut adlı arkadaşları sayesinde gerçekleştirir. Evdekiler ise Vidyut ve İshita’nın aşk yaşadığını düşünürler fakat gerçek bambaşkadır.

İshita ve Raman’ın görüştüklerini herkesten gizlemeleri gerekiyordur. Bu yüzden Vidyut sayesinde başka bir şehirde bir araya gelirler. İshita sadece sorumluluklarını ve çocuklarını düşünür. Raman ise ondan daha fazla ayrı kalamaz ve herkese yalan söylemeyi göze alır. Üniversite zamanlarında tanışan Vidyut ve Shagun’un arasında ise aşk kıvılcımları başlar.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 01:20’de Kanal 7’de…

Künye:

Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia Türü: Romantik, dram