Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu’da partneri Ekin Koç’un başına gelen acı olayı açıkladı!

Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu’da partneri Ekin Koç’un başına gelen acı olayı açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, TRT1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrolünde yer alan isimlerden birisi… Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, Turna karakterine hayat veriyor ve hem yeteneği hem de güzelliği ile göz dolduruyor.

Sosyal medyada ünlü oyuncuya hayranlarından birçok soru vardı. Dizi ekibi de bu soruları Erginci’ye sordu ve ortaya da hayranların merak ettiği soruların yanıtlarının verildiği bir video çıktı. Sorulardan birisi Turna’nın sevdiği kişiyle ilgili büyük sırrı bilmemesiydi. Peki, Sevda Erginci, gerçek hayatta sevdiği kişinin bu türlü bir sırrını öğrense ne yapardı? Oyuncu, bu soruya şu yanıtı verdi: “Muhtemele anlayışla karşılıyor olurdum. Bu bence Turna için de böyle. Bu güvensizlikle verilmemiş bir sır değil, devlet için kimsenin öğrenmemesi gereken bir mesele için verilmiş bir sır. O yüzden ben de anlayışla karşılardım” dedi.

Dizideki aksiyon sahnelerinin zorluklarından da bahseden oyuncuya, Ekin Koç’un canlandırdığı Ahmet Sencer ile kılıç, hançer ve ok kullanarak omuz omuza savaştığı sahne hatırlatıldı. Bu sahnede Ekin Koç’un parmağının kırılmasının set ekibini de derinden üzdüğü oyuncunun açıklamasından anlaşılıyor.

Sevda Erginci, “At geçişlerinde ve aksiyon sahnelerinde zorlanıyor olmama rağmen, en keyif aldığım sahneler de onlar oluyor. Fakat o gün çok zor bir gündü. Ekin’in parmağının kırıldığı gündü, o yüzden kötü ve zor bir gündü o gün…” ifadelerini kullandı.

Acı olayın yaşandığı o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Oyuncu, dizideki bu tür aksiyon sahnelerinden keyif aldığının da özellikle altını çizdi..

Turna’nın en sevdiği özelliğinin bütün duygularını büyük bir cesaret ve güçle açık etmesi olduğunu ifade eden oyuncu, “Bence bu büyük bir çoğunluğumuzun yapamadığı, büyük cesaret isteyen bir özellik. En çok onu seviyorum. Onu zayıf da gösterecek olsa o duygu, ne olursa olsun onu açık ediyor, gösteriyor karşısındaki. Bence bu çok büyük bir lütuf birisi için” dedi.

Sevda Erginci projede bir hayli ileri gidilmiş ve birçok sahneye alışılmış olmasına rağmen halen at geçişlerinde ve dövüş sahnelerinde zorlandığını da sözlerine eklemeden edemedi.