Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci, Yasak Elma’dan ayrıldığına hiç pişman değil! Öyle bir işe düştü ki tatil gibi!

Sevda Erginci, Yasak Elma’dan ayrıldığına hiç pişman değil! Öyle bir işe düştü ki tatil gibi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Geçtiğimiz sezon sonunda Yasak Elma dizisinden ayrılan Sevda Erginci, hayranları her ne kadar ismini hala o diziyle ansa da çoktan başka diyarlara yola çıktı bile!

Dizide oynadığı Zeynep karakteri hala unutulmayan ve Alihan (Onur Tuna) ile birlikte sosyal medyada sürekli anılan Sevda Erginci, şu sıralar yeni dizisinin heyecanıyla dolu.

Erginci, yeni sezonda Süreç Film imzalı Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosuna dahil oldu.

İzleyici her ne kadar onu hala ‘Zeynep’ olarak anmaya devam etse de yepyeni bir karakterle gelmeye hazırlanıyor.

İddialı bir yapım olarak görülen Sevgili Geçmiş dizisinde Erginci ile birlikte Ece Uslu, Emre Kınay, Burak Yamantürk, Mesil Sezen, Özge Özacar ve Seçkin Özdemir de kadroda yer almakta.

Diziye son olarak Zeynep Gülmez, Renan Bilek ve Sevda Erginci’nin tanınmasında büyük rol oynayan Karagül dizisinde birlikte oynadığı Hülya Duyar da katılmıştı. Duyar, Sevgili Geçmiş dizisinde Erginci’nin annesi Afet olarak ekrana gelecek.

Sevda Erginci’nin İpek karakterine hayat vereceği dizinin çekimleri bir süre önce başladı.

Urla’da devam eden çekimlerden gelecek paylaşımları oyuncunun hayranları heyecanla beklerken Sevda Erginci’den bir fotoğraf geldi.

Erginci, Instagram hesabının Story bölümünden Urla sahilinde çekilen bir fotoğrafı paylaşıp “Tatil gibi iş” notunu düştü.

Görünen o ki İstanbul’da dizi çektikten sonra tatil beldesi İzmir’in Urla ilçesinde olmak Sevda Erginci’ye de hayli iyi gelmiş.

İşte oyuncunun o paylaşımı: 

Sevda Erginci, Yasak Elma'dan ayrıldığına hiç pişman değil! Öyle bir işe düştü ki tatil gibi! 7