Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda’nın Bahçesi dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı

Sevda’nın Bahçesi dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı

tarafından ker_def

Sibel Can, Tarık Akan’la başrolü paylaştığı “Ah İstanbul”dan tam 11 yıl sonra, “Sevdanın Bahçesi” ile dizi setlerine döndü. Dizide catering firması sahibi Sevda’yı canlandıran Can’ın kızını ise “Paramparça”daki rolüyle dikkat çeken Alina Boz oynayacak.

KENDİME BENZETİYORUM

Can, genç oyuncuyla güzel bir uyum yakaladıklarını söyledi: “Seyirciyle büyük buluşmaya çok az kaldı. Sette herkes birbirine şimdiden alıştı. Kızım rolündeki Alina ile harika bir uyum yakaladık. Kendime çok benzetiyorum onu. Disiplinli ve işini seviyor.”

SİBEL CAN SEVDANIN BAHÇESİ DİZİSİYLE SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 11 yıllık aradan sonra yeni dizi Sevdanın Bahçesi‘yle ekranlara dönüyor. Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yepyeni dizi Sevdanın Bahçesi‘nde Sibel Can ile Emre Kınay başrollerde oynayacak.

Senaryosunu Birol Güven’in yazdığı, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği Sevdanın Bahçesi dizisinden ilk fragman da yayınlandı. ‘Sırlarla dolu hüzünlü bir hayatta anlatılacak çok şey var’ sloganıyla duyurulan dizi, Eylül 2017’de Kanal D ekranlarında olacak.

SEVDANIN BAHÇESİ FRAGMAN