Ana sayfa Dizi Haberleri Seven Ne Yapmaz ilk bölümüyle çok şaşırttı!

Seven Ne Yapmaz ilk bölümüyle çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Atv’nin yeni dizisi Seven Ne Yapmaz, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin başrollerinde oynadıkları dizi, Total’de 2. sırada yer aldı. Dizi, sosyal medyada da Meryem’den sonra ikinci çok konuşulan dizi oldu.

Zengin ve şımarık Ozan’ı ailesinin. biraz durulması için köye halasının yanına göndermesiyle başlayan hikaye, köylü kızı Nazlı ile aralarında gelişen aşk hikayesini anlatıyor. Nazlı ve Ozan’ın bir yanlış anlaşılma sonucu evlenmek durumunda kalmalarıyla eğlenceli sahnelerle devam eden dizi, düğün gecesi Ozan’ın annesinin arayarak bütün servetlerini kaybetmek üzere oldukları ve babasının ortadan kaybolduğunu söylemesiyle değişti. Ozan, bir anda evlenmek zorunda kalmanın baskısını yaşarken annesinin telefonuyla köyden kaçarak İstanbul’a döndü. Nazlı ise köyde artık istenmeyen kişi olunca, Ozan’ı bulmak için İstanbul’a gitti. Sonunda Ozan’ı bulan Nazlı’nın, ondan hesap sormak için hikayenin devamında neler yapacağı merak konusu oldu.

Dizi, ilk bölümüyle sezona hızlı bir giriş yaptı. Total’de Kanal D’de ekrana gelen “Meryem” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada atv’nin yeni dizisi “Seven Ne Yapmaz” , 3. sırada ise yine “Fatih Portakal’la FOX Ana Haber” yer aldı.

AB’de “Meryem” 1. sırada yer alırken, 2.’lik “Meryem”in özetinin, 3.’lük ise “Güldür Güldür Show”un tekrarının oldu.