Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans!

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisi kuşkusuz Sevgili Geçmiş dizisi… Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımına oyuncu transferleri devam ediyor. Güçlü bir kadro oluştu ve beklentiler de bir hayli yüksekte…

Ece Uslu ve Emre Kınay, çok özel oyuncular. Rol aldıkları her yapımda farklarını sergilemekteler.Hem de çok tecrübeliler. Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melis Sezen, Özge Özacar ise göz önündeki dikkat çeken genç isimler…

Sevgili Geçmiş dizisi ekranın en farklı yapımlarından birisi olmaya aday… Kadroya bakılır ise dizi gümbür gümbür geliyor… Urla’da çekimlerin başladığı haberini de iletelim. Sevgili Geçmiş dizisi sete çıktı ve yakında ilk görüntüler izleyicilerle paylaşılacaktır.

Sosyal medyada ise şimdiden paylaşımlar başladı. Ece Uslu, instagram hesabından ilk set günü duyurusu yaptı.

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 15

BÜYÜK ŞANS

Dizide Emre Kınay gibi bir usta ile, geçmişi başarılarla dolu bir Ece Uslu ile birlikte yer almak genç oyuncular için büyük bir şans…

Yasak Elma’daki başarısında sonra çıkışını sürdürmek isteyen Sevda Erginci, son dizileri kısa süreli olduğu için hayranlarının merakla çıkışını beklediği Seçkin Özdemir için önemli bir fırsat… Ve Burak Yamantürk de bu dizi ile çıkış yapabilir.

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 16

Süreç Film imzalı dizinin senaryosunu Funda Alp yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Aydın Bulut yapmakta.

Sevgili Geçmiş dizisinde 3 kız kardeşin gizemli bir mektubun ortaya çıkmasıyla başlayan serüveni anlatılacak.

Mektupla birlikte birbirlerini bulma hikayesinin anlatılacağı dizide kimlerin oynayacağı henüz net değil.

Oyuncu kadrosu ise müthiş… Başroldeki isimleri tanıyalım:

ECE USLU

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 17

Ece Uslu, son dönemde fit haliyle magazin basınında da sıklıkla yer almakta. Ancak oyuncunun güçlü bir dizi ile ekrana dönmesi, Karagül günlerindeki gibi işiyle gündem olmaya çok ihtiyacı var. En son 2017 yılında Dayan Yüreğim dizisinde Elvan’a hayat veren oyuncu, projenin kısa süreli olmasının üzüntüsünü yaşamıştı. Sonraki dönemde de zaten dinlenmeye çekildi ve 2 sezondur ekranda görünmemekteydi.

EMRE KINAY

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 18

Emre Kınay, zaten çok iyi bilinen her rolünü devleştiren usta bir isim… O kadar çok rolde izledik ki… Yeditepe İstanbul’da Yusuf, Yılan Hikayesi’nde Erkan, İki Aile’de Oğuz, Güneşi Beklerken’de Cihan, Ulan İstanbul’da Firuz, Güneşin Kızları’nda Haluk… Ancak Emre Kınay’ın da son dizileri şanssızlıklar yaşadı. Sevda’nın Bahçesi ve Vurgun dizileri kısa süreli olmuştu. Yeniden bir çıkış için Sevgili Geçmiş önemli bir fırsat.

SEVDA ERGİNCİ

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 19

İkisinin sırtlayacağı Sevgili Geçmiş dizisinde Yasak Elma’dan gelen Sevda Erginci son dönemin gençler arasındaki en beğendikleri isimlerin başında geliyor. Erginci dizide İpek karakterine hayat verecek. Şimdiden hayranları yeni rolü için çok heyecanlı. Merakla gelişmeleri beklemekteler. Ayrıca Erginci hayranlarının sosyal medyada da çok aktif olması dizi için önemli bir şans kapısını daha aralıyor.

MELİS SEZEN

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 20

Yönetmenliğini Aydın Bulut’un yapacağı dizisinin kadrosuna üst üste önemli isimler dahil oldu. Geçen sezon Burak Sevinç ile birlikte Leke dizisinin başrolünde yer alan Melis Sezen bu isimlerden bir diğeri… Sezen, gençlerin özellikle dikkatini çeken, başarılı ve güzel bir oyuncu.2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır ile oyunculuk kariyerine başladı ama 3 yılda adını bir hayli duyurdu.Gençler arasında birçok takipçisi bulunuyor.

SEÇKİN ÖZDEMİR

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 21

Son dizilerinden şanssızlıklar yaşadı ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Seçkin Özdemir, önemli bir fırsat elde etti.Yeniden kariyer basamaklarını daha hızlı çıkmak için rolüne sarılacaktır. Seçkin Özdemir, geçen sezonun başında atv ekranında 3 bölüm süren Can Kırıkları dizisi şanssızlığı yaşamıştı.Ancak oyuncunun hayranları güçlü bir senaryo içinde çok önemli işler yapabileceğinden emin.

BURAK YAMANTÜRK

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 22

Ayrıca uzun süredir ekranda olmayan Burak Yamantürk de izleyicilerin ekranda görmeyi özlediği bir başka ünlü isim olarak kadroda yer almakta. Burak Yamantürk ise en son Kayıtdışı dizisinde Arda karakterine hayat vermiş, ayrıca Dip isimli internet dizisinde de Emre karakterini canlandırmıştı.

ÖZGE ÖZACAR

Sevgili Geçmiş dizisi Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk için büyük şans! 23

Son gelen bilgiler Özge Özacar’ın da kadroya katıldığı yönünde. Hayat Yolunda dizisinde Suzan karakteri ile 2014 yılında oyunculuğa başlayan Özacar, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Müge, Oyunbozan’da Zeynep, Lise Devriyesi’nde Meltem, Meryem dizisinde de Naz karakterlerine hayat vermişti. 2 sezondur ekrandan uzakta olan Özge Özacar, en son Hababam Sınıfı yeniden filminde rol almıştı.