Ana sayfa Sosyal Medya Sevgililer Günü için ilk sürprizi Nurgül Yeşilçay yapmıştı, bu kez Mert Fırat’tan geldi!

Sevgililer Günü için ilk sürprizi Nurgül Yeşilçay yapmıştı, bu kez Mert Fırat’tan geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kefaret dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat, hayranlarına güzel bir sürpriz yaptılar. Fox TV’nin sevilen dizisinde partner olan iki oyuncunun, kamera arkasında da samimi ve içten bir arkadaşlıkları var. Daha önce de Gece isimli filmde birlikte rol alan iki oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde hayranlarına güzel bir sürpriz yaptılar.

Dizinin setinde birlikte poz veren oyuncu, Zeynep ve Sinan karakterleriyle kendilerini yakıştıran hayranları için fotoğraflarını instagram sayfalarından paylaştılar. İlk paylaşımı bir gün önce Nurgül Yeşilçay yapmıştı.

Yeşilçay, sık sık yaptığı paylaşımlarda Mert Fırat ile oynamanın çok keyifli olduğunu aktarırken, esprili kişiliğiyle setteki hallerini paylaşıyor. Bu kez de romantik fotoğraflarıyla güzel bir sürpriz yaptı.

İki oyuncunun uyumu, ekran başında diziyi izleyen hayranları tarafından ZeySin olarak sosyal medyada anılmalarını da sağlıyor. Yeşilçay, 14 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölüm öncesinde Sevgililer Günü’ne özel pozlarını “ZeySin’ciler buraya. Tam da 14 Şubat’ta bölüm” diyerek aynı fotoğrafları paylaşmıştı.

Bu kez Mert Fırat da 14 Şubat’ın anlamını aktaran mesajıyla birlikte fotoğraflarını instagram sayfasından yayınladı. Hayranlarının sevgi dolu yorumlarıyla karşılanan fotoğraflar ve Mert Fırat’ın mesajı aşağıda…

Sevgililer Günü için ilk sürprizi Nurgül Yeşilçay yapmıştı, bu kez Mert Fırat'tan geldi! 8

Sevgililer Günü için ilk sürprizi Nurgül Yeşilçay yapmıştı, bu kez Mert Fırat'tan geldi! 9