Ana sayfa Sosyal Medya Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yollarını ayıran Demet Özdemir kendini selfie çekimine verdi!

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yollarını ayıran Demet Özdemir kendini selfie çekimine verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşkı geçtiğimiz yıla damga vurdu. 2021 yılının başlarında başlayan aşk yıl boyunca o kadar çok konuşuldu ki, çiftin hayranları da ikiliyi çok yakıştırdı.

Aşklarını göz önünde yaşayan çiftten yıl sonunda kötü haber geldi. 2021’in son günlerine, magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in ayrılık haberi bomba gibi düştü.

İki ünlü isim de ayrılık konusunda bir açıklama yapmadı. Birlikte görüntü de vermeyen ikili, magazin gündeminde ve sosyal medyada sürekli konuşuluyor. Geçmişte çıkan ayrılık haberlerini, hemen sosyal medya üzerinden yalanlayan çiftin bu defa sessiz kalması ayrılık iddialarını da kuvvetlendirdi.

Hakkında çıkan haberlere kulaklarını tıkayan Demet Özdemir sosyal medyada oldukça aktif. Instagram hesabından sürekli paylaşımlar yapan Demet Özdemir keyifli halleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yollarını ayıran Demet Özdemir kendini selfie çekimine verdi! 9

Oyuncunun son paylaşımı takipçilerine ‘Selfie çekmeye doyamadı’ dedirtti. Demet Özdemir’in güler yüzlülüğü ve neşeli halleri magazin basınında yer alan ayrılık iddialarına pek de aldırış etmediğini gösteriyor.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yollarını ayıran Demet Özdemir kendini selfie çekimine verdi! 10

Demet Özdemir paylaşımlarıyla adeta ‘Ben mutluyum’ mesajı veriyor. Bu paylaşımlar, oyuncunun hayranlarını da çok sevindiriyor.

Her ne kadar hayranları çifti çok yakıştırsada Demet Özdemir’in üzülmesini istemeyen sevenleri oyuncunun keyifli paylaşımlarıyla mutlu oluyor.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yollarını ayıran Demet Özdemir kendini selfie çekimine verdi! 11