Ana sayfa Sosyal Medya Sevgilisi Onur Tuna’dan ayrılan Hande Doğandemir, boks ringlerine geri döndü

Sevgilisi Onur Tuna’dan ayrılan Hande Doğandemir, boks ringlerine geri döndü

tarafından kadir kadir
Hande Doğandemir boks ringleri

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de çarşamba akşamları yayınlanan Annemizi Saklarken dizisindeki performansıyla öne çıkan başrol oyuncusu Hande Doğandemir, dizisi erken final yapınca soluğu boks salonunda aldı.

Güzel oyuncu daha önce 2015 yılında vizyona giren, Özcan Deniz’in yazdığı, yönetmenliğini ve senaristliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği, başrolleri Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer paylaştığı “Her Şey Aşktan” filminde de ringe çıkmış, boks sahneleriyle dikkat çekmişti.

Sevgilisi Onur Tuna’dan ayrılan Hande Doğandemir, boks ringlerine geri döndü 2
Hande Doğandemir, Annemizi Saklarken dizisinin çekimleri başlayıp set yoğunlaşınca, boks çalışmalarını bir süre erteledi. Ekim ayından bugüne beslenmesine dikkat eden oyuncu, hem stres atmak hem de fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için boksa kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Uzun süredir ara verdiği boksa yeniden başlayan Doğandemir, yaza bomba gibi girmek istiyor.

Tabii bu kulislerde bu kararı almasında sevgilisi Onur Tuna’dan ayrılmasının etkisinin de çok olduğu konuşuluyor. Hande Doğandemir yakın zamanda kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna ile olan ilişki iddialarına cevap vermiş ve onaylamıştı. Kısa süren bir aşk yaşayan ikilinin ilişkileri de sessizce bitti.