Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimar’da Esin gitti, Şevkat’i zor günler bekliyor! İşte 20. bölüm özeti…

Şevkat Yerimar’da Esin gitti, Şevkat’i zor günler bekliyor! İşte 20. bölüm özeti…

tarafından zk zk

Fox TV’de ekranlara gelen ve Özgürcan Çevik ile Başak Parlak’ın başrollerinde oynadıkları Şevkat Yerimdar dizisinin 20. bölümünde neler olacak?

Küçük ve sevimli bir mahallede yumurta satarak geçimini sağlayan Şevkat ile, babasının servetine göz dikmeyip, kendi çabasıyla okuyarak ressam olan Esin’in aşk hikayelerinin anlatıldığı ”Şevkat Yerimdar” da bu hafta mahalle iyice karışıyor,Şevkat zor günler yasıyor.Seval hız kesmeden arka arkaya planlarını uygulamaya devam ediyordur. Bu durum Şevkat ve Esin’in arasının açılmasına sebep olur.

Üstüne bir de tavuklar yumurtlamamaya, işler kötü gitmeye başlayınca Şevkat öfkesini hiç kontrol edemez ve tüm mahalleli için oldukça zor günler başlar. Herkes bu duruma bir çözüm arıyor ve Şevkat’in suyuna gitmeye çalışıyordur.Bir taraftan da mahallede Cevdet ve Marika’nın düğün heyecanı vardır. Cuma bu düğünü fırsata çevirmek ister. Parasını aldığı bir sünnet organizasyonunu çaktırmadan Cevdet ve marika’nın düğününün içine sokar. Ama her zamanki gibi işler karışır.Şefik Bahar yüzünden kör olur. Bahar vicdan azabı ile sürekli Şefik’in yanındadır. Şefik bu durumu sonuna kadar kullanır. Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle 6 Ekim Cuma günü Fox’ta.

ŞEVKAT YERİMDAR Yeni Bölümüyle 6 Ekim Cuma 20.00’de FOX’ta!

İşte 20. bölüm tanıtımı: