Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar dizisi 23 Şubat Cuma 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Şevkat Yerimdar dizisi 23 Şubat Cuma 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak ve Salih Kalyon’un yer aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümünü 23 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranında izleyeceğiz.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu… Ancak bir başka merak edilen nokta ise dizinin reytinglerinin düşüşe devam edip etmeyeceği. Cuma günlerine Survivor’un gelmesinin ardından bazı dizilerde düşüş yaşanmıştı, bakalım bu olumsuz etki Şevkat Yerimdar’a ne kadar sirayet edecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ludmila’nın sürekli fikir değiştirmesi ve evlilik konusunda gerçekleri açıklamaması Şevkat’in ve Esin’in dengesini iyice bozmuştur. Ludmila’nın neyi sakladığını bulmaya karar verirler ve gizli gizli onu takip etmeye başlarlar. Ludmila gizemli birileriyle buluşmaktadır. Esin ve Şevkat gerçekleri öğrenmeye çalışırlarken kendilerini ummadık işlerin içinde bulurlar.

İsmail işleri büyütmeye ve kurumsallaşmaya karar verir. Pazarlama Müdürü olarak Tezene dükkanda işe başlar. Cuma başlarda bununla daga geçse de ardı arkası kesilmeyen müşterileri gördükçe o ada planlar yapar. Aralarındaki savaş gittikçe büyümektedir.