Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar dizisindeki tavuk gıdaklamasının sırrını Başak Parlak verdi

Şevkat Yerimdar dizisindeki tavuk gıdaklamasının sırrını Başak Parlak verdi

tarafından ker_def

Şevkat Yerimdar dizisindeki tavuk gıdaklamasının sırrını Başak Parlak verdi 7

EVDE HAYVAN BESLEMEK DÜNYAMI DEĞİŞTİRDİ

◊ 12 yaşınızdan beri setlerdesiniz. Bu kadar küçük yaşta başlamanın sizin açınızdan artı ve eksileri neler oldu?
– Dezavantajları oldu tabii ki ama ben avantajlarının daha ağır bastığını düşünüyorum. Bir kere çalışma saatleri ve koşulları çok ağır. Okul hayatı biraz daha zorlaştı. Bir yandan sette olmak bir yandan dersleri kaçırmamaya çalışmak zordu. Erken yaşta çalışmaya başlamak yaşıtlarıma göre daha erken olgunlaşmamı sağladı, biraz hızlı büyüdüm. Üniversiteden mezun olurken bir mesleğim vardı mesela.

◊ Çalışmadığınız zamanlarda neler yaparsınız?
– Çalışmadığım zamanlar çok kısıtlı. Boş zamanlarımda önceliğim aileme vakit ayırmak oluyor. Sonrasında tatile gidiyorum. Tatil benim için çok önemli. Sette harcadığım enerjiyi yaptığım tatillerde depoluyorum. Yeni şehirler, yeni ülkeler görmeyi çok seviyorum. Spor yapıyorum. Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Resim yapıyorum.

◊ Beslenme düzeninizden de söz eder misiniz? Kilonuzu nasıl koruyorsunuz?
– Beslenme konusunda öyle sıkı kurallarım, kısıtlamalarım olduğunu söyleyemem. Canım bir şey yemek istiyorsa kendimi tutmam ama bir gün vücudumu yoracak bir şeyler tükettiysem bir sonraki gün hafif yemeye çalışırım. Et tüketiyorsam yanında haşlanmış sebze yemeye dikkat ediyorum.