Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar’ın Sanem’i Semra Güzel’in diziden sonra çok farklı bir işte görebiliriz

Şevkat Yerimdar’ın Sanem’i Semra Güzel’in diziden sonra çok farklı bir işte görebiliriz

tarafından ker_def
Semra Güzel, oyunculukta emin adımlarla ilerliyor.

‘Şevkat Yerimdar’ adlı yapımda “Sanem” karakterine hayat veren oyuncu “Tüm zorluklara rağmen yürümeye devam’ diyor.

Semra Güzel’in Akşam’da yayınlanan röportajında oyunculuğa nasıl karar verdiğini şu sözlerle anlattı: “Bu soru sorulduğunda yüzümde hep bir tebessüm oluşur. Çünkü tasarım bölümüne yönelmek hususunda nasıl bir güç beni teşvik ettiyse aynı şekilde oyunculuk hususunda da aslında hep bir aidiyet hissiyatı içinde oldum. Lise yıllarında hep sahnelerin aranan ismiydim. Benim için büyük bir keyifti kalabalığın önünde rolümü icra etmek; üniversite yıllarımda sahne imkânı bulamayınca radyoda aldım soluğu.”

Komedi rollerinin dramlara karşın kendisini daha çok düşündürdüğünü belirten Güzel, “Üzüntüye daha meyilli bir toplumuz, çabuk demoralize olabiliyoruz ama gülmek bazıları için çok zor” diyerek insanları güldürmenin üzmekten daha zor olduğuna değindi.

Oyunculukta sınırları olan bir insan olduğuna değinin Güzel, rollerin nasıl seçtiğini ise şöyle anlattı: Proje, her şeyden önce kalbimin tellerine dokunmalı ya da beynimin içinde ışıklar yanmasına sebep olmalı, heyecanlandırmalı. Büyüklerimle de paylaşım yaparak onların deneyimlerinden faydalanırım.”

Aynı zamanda güzellik uzmanı da olan Semra Güzel, televizyona yönelik bir hedefinin de olduğunu belirtti ve şu sözlerle açıkladı: “Her proje farklı bir deneyim… Edinmiş olduğum deneyimlerle hayatıma bir şeyler katarak devam etmek büyük hedefim. Oyunculuk benim için aşk ama son dönemlerde hedeflerim arasında izleyicilerin karşısına bir televizyon programıyla çıkmak da var. Umarım en kısa zamanda planlarım gerçekleşir.”