Ana sayfa Sosyal Medya Sevmek Zamanı dizisinin başrolleri Deniz Işın ile İlhan Şen gizlenen hikayenin sırrını verdi!

Sevmek Zamanı dizisinin başrolleri Deniz Işın ile İlhan Şen gizlenen hikayenin sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevmek Zamanı isimli yeni atv dizisi, yaz döneminin en farklı yapımlarından birisi olması beklenen bir proje. Ancak şimdiye kadar dizinin hikayesi noktasında çok fazla detay ortaya çıkmadı. İlhan Şen ile birlikte Deniz Işın’ı başrolde izleyeceğimiz hikaye hem romantizm hem de dram içeriyor.

Yayınlanan fragmanları ile izleyicilerin tutkunu olabileceği bir aşk hikayenin gelmekte olduğunu söyleyebiliriz. Firuze ve Kaan karakterlerinde Deniz Işın ile İlhan Şen ikilisinin birbirlerine uyumlu görüntüleri de hemen dikkatimizi çekti.

Deniz Işın adına yeni bir heyecan ve yeni bir sorumluluk bu dizi ile birlikte geldi. Sefirin Kızı dizisindeki kısa ama etkili Sahra rolü ile büyük çıkış yapan Deniz Işın, ardından da Masumiyet dizisinde adeta parlamıştı. 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, dijitalde yayınlanan Bizden Ne Olur ve Leyla ile Mecnun projeleri ile de son dönemde konuşulan isimlerden birisi oldu.

Sevmek Zamanı dizisinin başrolleri Deniz Işın ile İlhan Şen gizlenen hikayenin sırrını verdi! 8

Deniz Işın’ın yeni dizisi Sevmek Zamanı için heyecanını da görmeniz lazım. Oyuncu, “Çok heyecanlıyız, hemen yayınlanmasını bekliyoruz” diyerek de bu heyecanını ortaya koydu.

İlk bölümü görmenin bir oyuncu için itici bir motivasyon olduğunu dile getiren Deniz Işın, çok fazla bilginin olmadığı Sevmek Zamanı dizisindeki Firuze karakterini şu sözlerle anlattı:

“Çok fazla yaşanmışlıkları olan bir karakter. İşimizde bütün karakterlerin geçmişinde çok ağır yaşanmışlıkları var. Bir şekilde kader hepsini bir araya getiriyor. Firuze de aynı şekilde kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadın. Bir anda hayatı değişiyor, onu izleyeceğiz açıkçası.”

Sevmek Zamanı dizisinin başrolleri Deniz Işın ile İlhan Şen gizlenen hikayenin sırrını verdi! 9

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide Kaan karakterinde izleyeceğimiz İlhan Şen, yeni bir heyecanın başlamasından çok memnun. Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile çok başarılı bir dizi çifti görüntüsü çizen oyuncu, bu projenin finalinden birkaç ay sonra yeniden setlerde yer almayı tercih etti.

İlhan Şen yeni dizisinde her şeyin iyi başladığını belirtti ve her şeyin çok güzel olduğunu söyledi. Oyuncu, Kaan Kerimoğlu karakterini şöyle anlattı: “Nasıl ki normal hayatta biz kendimiz ve etrafımızdakilerin bir çok şeyini görebiliyorsak. Seyirci de Kaan’ın birçok duygusunu görebilecek. Sadece iyi ya da kötü olarak ikiyi ayırmıyor. Acısını, sevgisini, acımasını bütün hissettiği duyguları görecek. Bu bakımdan umarım ben ne hissettirmeye çalışıyor isem seyirci de onu hisseder. Ama Kaan çok gerçek.”